To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
nightingale79
Można wyłączyć start stop - tyle że nie da się wyłączyć raz i zapomnieć o tym. Teraz za każdym razem po odpaleniu trzeba pamiętać żeby ten system dezaktywować. Całkowity brak możliwości nie ma sensu - po ostrej jeździe na autostradzie zjazd na parking i co silnik nam się od razu wyłączy. Proszenie się o kłopot. Także chyba nie ma jeszcze żadnego samochodu na rynku który nie daje możliwości wyłączenia start-stopu.
To to właśnie miałem na myśli że nie można na stałe tylko za każdym razem o tym pamiętać. Szkoda ja mam zamówionego z listopada 2018 i niestety mnie też to dotknie. Czekam aż pojawi się solucja jak to wyłączyć na stałe jak w tych sprzed września.
-
np jakomś przekaźnikiem czasowym za kilkanascie pln. a odnośnie patentu z odcinką to chyba dziala tylko na sprzegle a bieg bez znaczenia.
-
Przeczytałem wątek od początku i zaczęły mi przeszkadzać rzeczy, których wcześniej nie zauważyłem:p
A na serio to póki co (po 2 tygodniach) to brak relingów w sw w standardzie, brak AUX, krótka skrzynia.
Ze wszystkiego zdawałem sobie sprawę i nie jest to jakimś problemem a auto brałem z placu. A skoro jest temat dedykowany narzekaniom to ponarzekam :D
-
To w podstawie SW nie ma AUX ?
-
Już wszystkie nowe nie mają aux, nawet s design
-
Wiecie co jak czytam teraz o tym, że za tę samą cenę albo większą dostajecie mniej to dziękuję Bogu, że kupiłem auto w odpowiednim momencie czyli choroby wieku dziecięcego minęły a jeszcze ekonomiści Fiata nie postanowili go odchudzić. Rewelka
-
Aux? Serio?
Żeby być poprawnym politycznie (forum) powiem:
A ktoś tego używał? To jedna z tych niepotrzebnych funkcji do których ludzie się przyzwyczajają i potem im brakuje choć nikt tego nie używa. I jeszcze narzekacie...
(Tutaj jakaś wstawka o tym, że Fiat znowu lepszy od Volvo, VW, Opla).
-
Otóż odpowiem - przez 4 lata w poprzednim samochodzie nigdy nie użyłem gniazda AUX :D Pomyślałem tylko ostatnio o słuchaniu w samochodzie muzyki ze Spotify a bez opcji streamingu i AUXa nie ma szans. Relingów też nigdy nie użyłem a mogłyby się kiedyś przydać.
-
Cytat:
Napisał
Gellenort
Pomyślałem tylko ostatnio o słuchaniu w samochodzie muzyki ze Spotify a bez opcji streamingu i AUXa nie ma szans.
Bluetooth?
Trzy miesiące temu relingi jeszcze były... : P
Mnie przeszkadza wykastrowany z cup holdera podłokietnik tylny. Żeby ku*** w Sdesign też ucinali..
-
Widać się wzorowali na Apple i usunęli gniazdo słuchawkowe :-). Ja mam ale nie wiem czy działa bo nie użyłem ani raz.
-
Cytat:
Napisał
marx30
Ja mam ale nie wiem czy działa bo nie użyłem ani raz.
Ty akurat powinieneś negować tego typu działania! Przecież jeździsz w słuchawkach!
Najpierw Apple. Teraz Fiat. Potem cały świat! :lol:
-
Cytat:
Napisał
VanillaSky
Bluetooth?
Bluetooth jest i działa mi tylko jako zestaw głośnomówiący (co było dla mnie ważnym parametrem). Chyba, że może też jakoś streamować muzykę tylko ja nie umiem tego ustawić.
-
Jak radio 5" to stream dziala przy 3" ktos pisal ze nie :P
-
Cytat:
Napisał
Gellenort
Bluetooth jest i działa mi tylko jako zestaw głośnomówiący (co było dla mnie ważnym parametrem). Chyba, że może też jakoś streamować muzykę tylko ja nie umiem tego ustawić.
Yanosik potrafi gadać przez Bluetooth symulując przychodzące połączenie telefoniczne, więc gdyby pokombinować, to i streaming muzyki dałoby się w ten sposób zrealizować.
-
Cytat:
Napisał
Gellenort
Nie wiem jakie masz radyjo, przy ekranie 7" parujesz Bluetooth, puszczasz muzykę ustawiwszy swój telefon jako źródło dźwięku klikając zakładkę o nazwie bodajże "media" i o. Nie da się nie umieć. :P