To jest widok strony w wersji do druku
-
... albo nie przekraczać 10 km/h :wink:
-
Cytat:
Napisał
Obłomow
mam piękną zonę, cudne dzieciaki, fajną pracę i wiele pasji i nie chcę zginąć przez niezapięte pasy. Wystarczy ?
Zazdroszczę. kurde zazdroszczę... ja ma tylko ładne tipo bez problemów....
-
Cytat:
Napisał
jacek2
Zazdroszczę. kurde zazdroszczę... ja ma tylko ładne tipo bez problemów....
Ale, że brzydka żona i wredne dzieci? [emoji848][emoji28]
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
1 załącznik(i)
Tipek przywiózł sobie blaszak, chyba myśli że będzie garażowany;-)
Załącznik 39349
-
Bardziej niż tipkowi nadzieji na garażowanie zazdroszczę śniegu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
Bronckey
Śladowe ilości, dla mnie ok więcej nie potrzeba. Auta nie myłem chyba od miesiąca bo nie ma sensu jak codziennie się z niego korzysta.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Śladowe ilości, dla mnie ok więcej nie potrzeba. Auta nie myłem chyba od miesiąca bo nie ma sensu jak codziennie się z niego korzysta.
Dla Ciebie śladowe dla nas atak zimy [emoji23]
-
Cytat:
Napisał
Bronckey
Dla Ciebie śladowe dla nas atak zimy [emoji23]
Rzekłbym nawet, że Syberia :lol: Kwestia punktu odniesienia. Koleżanka wczoraj z Warszawy przesłała mi zdjęcie z komentarzem, że stolica biała, nie da się jeździć po prostu armagedon... A ja patrząc na to zdjęcie myślałem, że komuś sprzęt RTV przywieźli i się styropian odrobinę pokruszył na trawniku :lol::lol::lol:
-
Cytat:
Napisał
steyr
Tipek przywiózł sobie blaszak, chyba myśli że będzie garażowany;-)
Załącznik 39349
Steyr masz zamontowane owiewki Heko? czy to inny wynalazek? Sprawdza się to?
-
Cytat:
Napisał
Obłomow
Te bim bam niezapiętych pasów to jeden z głupszych wynalazków. Najbardziej to denerwuje przy parkowaniu w garażu - wychodzisz z auta otworzyć wjazd, bimbały wyją, wracasz i albo musisz zapiąć pasy do wtoczenia się do garażu (jakieś 5 metrów jazdy) albo parkować przy akompaniamencie wyjców.
Ciesz się że nie masz Kia Optima z automatem ...tam jak nie zapniesz pasów to nie ruszysz bo hamulec nie puszcza.
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Bronckey
Załącznik 39350 :lalala:
-
Cytat:
Napisał
pablos_206
Steyr masz zamontowane owiewki Heko? czy to inny wynalazek? Sprawdza się to?
Tak owiewki Heko, dla mnie ok. W okresie wiosennym/jesiennym dużo jeżdżę przy lekko uchylonych szybach bez klimy. Przy owiewkach nie zamykam szyb całą dobę, z zewnątrz nie widać że są szyby lekko uchylone. Przy prędkościach autostradowych zamykam szyby bo trochę tłuczę, same owiewki też trochę hałasują przy pow. 100km/h ale codziennie nie jeżdżę po autostradach wiec mi to tak nie przeszkadza.
-
Cytat:
Napisał
kjk
OMG :8O::uklony: na pewno kolega ma armatkę śnieżną albo to fotomontaż :lol:
-
Ostatnio pisałem że pompa mi buczy. Dzisiaj następna niespodzianka. Rano odpaliłem, chodził nierówno i migał check engine. Dodałem mocniej gazu i wszystko wróciło do normy. Jak wróciłem to sprawdziłem błędy i wyszła cewka na drugim cylindrze. Da się skasować. Myślicie ze może to być efekt słabej pompy? Czy może to zbieg okoliczności. Swiece zmienione 5tys. temu na NGK takie jak w oryginałach.
-
Cytat:
Napisał
Paweł1977
Ostatnio pisałem że pompa mi buczy. Dzisiaj następna niespodzianka. Rano odpaliłem, chodził nierówno i migał check engine. Dodałem mocniej gazu i wszystko wróciło do normy. Jak wróciłem to sprawdziłem błędy i wyszła cewka na drugim cylindrze. Da się skasować. Myślicie ze może to być efekt słabej pompy? Czy może to zbieg okoliczności. Swiece zmienione 5tys. temu na NGK takie jak w oryginałach.
Sprawdź, czy przy okazji wymiany świec nie została uszkodzona obudowa którejś cewki. Ten plastik czasem pęka przy dokręcaniu. Potem dostaje się wilgoć i...
-
Ok. Może tak być jak mówisz. Muszę to sprawdzić.
Dzisiaj wymieniłem pompę paliwa ale chyba nie potrzebnie. Ona tak po prostu głośno chodzi. Praktycznie jest nie do zatarcia bo w koszu nawet przy rezerwie jest paliwo więc ma czym się chłodzić.
-
Podłączyłem akumulator pod prostownik i naładowałem na max z 50%dosyc szybko sie naładował pewnie kończy żywot
-
A jakim prostownikiem ladowałeś?
Ja mam impulsowy. Też chciałbym naładować bo ponoć dobrze jest tak zrobić od czasu do czasu. Tylko nie wiem czy rozłączać klemy? Żeby przy impulsach coś nie wyskoczyło na can. W cytrynie nie mogłem bo była bardzo czuła instalacja.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Ciesz się że nie masz Kia Optima z automatem ...tam jak nie zapniesz pasów to nie ruszysz bo hamulec nie puszcza.
Można zwolnić ręcznie, trzymając nożny, więc bez przesady. Tak samo było w 500X/Renku, ale to zmienili wraz z aktualizacją, po automatycznie zwalnia bez zapiętych pasów. Miałem przez prawie 2 lata zależność automatycznego postojowego i pasów. Tragedii nie było.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Można zwolnić ręcznie, trzymając nożny, więc bez przesady. Tak samo było w 500X/Renku, ale to zmienili wraz z aktualizacją, po automatycznie zwalnia bez zapiętych pasów. Miałem przez prawie 2 lata zależność automatycznego postojowego i pasów. Tragedii nie było.
Jak to jest, że takimi pierdołami uprzykrzają ludziom życie, w testach odejmują gwiazdki za wyłączanie poduszki w menu a nie przyciskiem, a jednocześnie można sprzedawać 5-osobowy samochód z 2 zagłówkami z tyłu (niektóre wersje obecnego i poliftowego tipo)? :-o