To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Talarsw
Mialem to samo w hondzie accord. Ale chyba jak wcisnalem sprzeglo to juz szły w górę.
Myślę, że Prime robił to na sprzęgle, bo inaczej by w dupę wjechał śpiochowi :D
Ale kurde z ciekawości aż sprawdzę w swoim ten limiter.
-
Hehe, chodzilo mi o wbicie 1 biegu i trzymanie na sprzegle.
-
Limiter chyba właśnie działa jak jest włączony bieg. Na luzie można kręcić do odcinki.
-
To jest oficjalnie najdziwniejszy zarzut względem jakiegokolwiek samochodu jaki w życiu słyszałem.
-
Cytat:
Napisał
VanillaSky
To jest oficjalnie najdziwniejszy zarzut względem jakiegokolwiek samochodu jaki w życiu słyszałem.
No bo na forum jest niepisana zasada - nie masz do czego to przy*ierdol sie do byle czego ;)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
No bo na forum jest niepisana zasada - nie masz do czego to przy*ierdol sie do byle czego ;)
też mam takie wrażenie, do większości rzeczy wymienionych nawet nie przyszło by mi do głowy żeby się przyczepić. Na upartego to w każdym samochodzie można sporządzić taką listę.
-
Cytat:
Napisał
VanillaSky
A może ja mam ochotę spalić kapcia i strzelić ze sprzęgła przy 6000 obr/min. A nie mogę tego zrobić bo tak sobie inżynier wymyślił. To jest mój samochód i powinienem móc zrobić z nim co zechcę. Nawet jak mam ochotę ukręcić półosie, czy pourywać przeguby.
-
Cytat:
Napisał
giannini
A może ja mam ochotę spalić kapcia i strzelić ze sprzęgła przy 6000 obr/min. A nie mogę tego zrobić bo tak sobie inżynier wymyślił. To jest mój samochód i powinienem móc zrobić z nim co zechcę. Nawet jak mam ochotę ukręcić półosie, czy pourywać przeguby.
Ale 99% normalnych klientów nie chce. To tak jakby narzekać że żelazko przestaje się nagrzewać jak osiągnie określoną temperaturę a nie hajcuje aż się stopi. A może ja chcę. To może żelazko.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Trzeba bylo na jazdach próbnych sprawdzic, niektorzy sie zachowuja jakby auto w ciemno kupili, jak majtki w pepco . Jak nie beda dobre to wywale.
-
Nie może się coś nie podobać w Tipo na forum Tipo :D
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Nie może się coś nie podobać w Tipo na forum Tipo :D
Pierdu pierdu, wiesz ze nie o to chodzi ale tez bez przesady, jakby przeczytac caly ten watek to okaze sie ze tipo ma same wady.
-
Kurde a..... Mój TIDŻET z FABRYCZNYM LPG nie ma limitera [emoji16] albo ja coś popsułem i nie działa... Pewnie krzywo pedał wciskam i limiter nie bangla [emoji849]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
wiesz ze nie o to chodzi
To o co? Cenzura? Nie podoba się po to jest temat.
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
To o co? Cenzura? Nie podoba się po to jest temat.
No jest, ale trochę szkoda internetu żeby pisać o takich dziwnych w moim mniemaniu problemach :D
-
To jak to jest z tym limiterem? Na pierwszym nie da się kręcić wyżej niż 3 tyś obrotów?
Czy nie da się ruszyć z wyższymi obrotami, w sensie zapięta, wysprzęglona jedynka to nie kręci powyżej 3k?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka