To jest widok strony w wersji do druku
-
Będę złośliwy, ale ocieracie się Panowie o agrotuning. To oczywiście tylko moje zdanie :-D
-
Ta, jak ktoś zamontuje sobie takie leflektorki to do fiata to agrotuning a jak takie coś zamontuje sobie właściciel Tesli to będzie woow amazing.
-
Cytat:
Napisał
mechanizator9
Ta, jak ktoś zamontuje sobie takie leflektorki to do fiata to agrotuning a jak takie coś zamontuje sobie właściciel Tesli to będzie woow amazing.
W autach premium takie coś mogą w fabryce założyć, więc jest to wyposażenie opcjonalne [emoji23]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
W autach premium takie coś mogą w fabryce założyć, więc jest to wyposażenie opcjonalne [emoji23]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
coś takiego tylko bez projekcji same podświetlenia planuję zamontować po gwarancji tylko ciekawe czy jest tam zasilanie po otwarciu drzwi
-
Cytat:
Napisał
mechanizator9
Tak pewnie, że montują w klasie premium i tesli takie coś na taśmę dwustronnie klejącą i baterie.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Też o nich myślałem. Kupiłeś dwa czy 4? To napisz czy montaż jest prosty i na ile wystarcza baterie
Kupilem dwa na probe, juz bym je mial ale anulowali moja przesylke i musze czekac na nowa.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Gomez405
coś takiego tylko bez projekcji same podświetlenia planuję zamontować po gwarancji tylko ciekawe czy jest tam zasilanie po otwarciu drzwi
Kable przeciagnij z lampki podsufitki, wtedy bedzie dzialac ok.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Kupilem dwa na probe, juz bym je mial ale anulowali moja przesylke i musze czekac na nowa.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Kable przeciagnij z lampki podsufitki, wtedy bedzie dzialac ok.
Trochę za duża rzeźba bo pewnie trzeba byłoby w kostce rzeźbić
-
Ja zamówiłem miesiąc temu te projektorki ale paczka gdzieś ugrzęzła i kicha.
-
Cytat:
Napisał
PUNTO1.4
Ja zamówiłem miesiąc temu te projektorki ale paczka gdzieś ugrzęzła i kicha.
Mialem to samo, napisalem spór ze sprzedawcą. My friend odpisal że paczka zawrócona na kontroli morskiej. Zamówiłem u innego zobacze czy dojdzie. Oczywiscie kasę zwrócą.
-
Bartusssp Wystarczy wybrać inny model i nie będzie na baterie i taśmę.
https://m.pl.aliexpress.com/item/100...de3155df7d4105
-
Cytat:
Napisał
mechanizator9
A potrafisz to zamontować tak, żeby wyglądało jak z fabryki? Bo w większości przypadków to jest młotek, przecinak, drut i taśma dwustronna, i wygląda jak wygląda...
-
Cytat:
Napisał
kjk
A potrafisz to zamontować tak, żeby wyglądało jak z fabryki? Bo w większości przypadków to jest młotek, przecinak, drut i taśma dwustronna, i wygląda jak wygląda...
Sa tez takie ktore montuje sie bezposrednio w boczek, trzeba wyciac tylko prostokat.
Tutaj wszystko spotyka sie z krytyka.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Sa tez takie ktore montuje sie bezposrednio w boczek, trzeba wyciac tylko prostokat.
Tutaj wszystko spotyka sie z krytyka.
Nie, dlaczego? Jeżeli estetycznie wytniesz, wpasujesz jak fabryka i zrobisz podłączenie zgodne ze sztuką, to pokaż zdjęcie - pochwalę. A takie coś na baterie, przyklejone taśmą, to agro ;-)
-
Cytat:
Napisał
kjk
Kjk być może Ty zamontujesz w taki sposób :smile: Według mnie Tipo jeszcze nie jest kilkunasto letnim ulepem aby montować w nim coś na odwal się, a taki montaż jak opisujesz zazwyczaj jest robiony w nieco już leciwych autach. Być może niektórzy zamontują takie reflektorki aby podświetlały miejsce przed drzwiami aby wychodząc z samochodu nie wdepnąć w kałużę, no ale nie można bo to agrotuning.
-
Cytat:
Napisał
kjk
Nie, dlaczego? Jeżeli estetycznie wytniesz, wpasujesz jak fabryka i zrobisz podłączenie zgodne ze sztuką, to pokaż zdjęcie - pochwalę. A takie coś na baterie, przyklejone taśmą, to agro ;-)
A na silniku od szyb nie ma stałego plusa w drzwiach? Trochę szkoda bo trzeba będzie rzeźbę robić