Witam wszystkich serdecznie :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich serdecznie :)
Witam fanów i maniaków FIATów.
Osobiście prowadzę się Stilakiem. :lol:
Witam wszystkich maniaków FIATA
witam wszystkich i pozdrawiam
Witam szanowne grono wloskiej milosnikow motoryzacji. !!!!
Witam wszystkich forumowiczów!!! Posiadam Fiata Bravo 1,9td 100KM '98. pozdro for all
Witam wszystkich :) Od 2 miesięcy jestem posiadaczem Bravy 1,6 16v. Pozdr.
Witam wszystkich ;) od niedawna stałem się właścicielem fiata brava(y) 1.8GT 113KM 96r. mam nadzieje że forum i Wy pomożecie, wspólnie razem będziemy radzić sobie w problemach, jeszcze raz Pozdrowienia! ;D
Hello i zachęcamy do poprawnego wypełniania profili :)
Witam wszystkich klubowiczów
WITAM WSZYSTKICH OBECNYCH ,BYŁYCH I PRZYSZŁYCH ZWOLENNIKÓW WŁOCH ,A SZCZEGÓLNIE WŁOSKIEJ KUCHNI I MOTORYZACJI.
Do niedawna przez ok.15 lat jeżdziłem francuzami ,ostatnio Peugeotem 206 1,9D.Prawie wszystkie to były dizelki.Od trzech lat ,jak po raz pierwszy zobaczyłem Grande Punto zwariowałem !.Po 1,5 roku sprzedałem GP i kupiłem czerwone Bravo 1,4 DYNAMIC.Jako ,że swoje lata mam ,nie zależało mi specjalnie na osiągach jedynie na przyjemności obcowania z tak pięknym stworzeniem. Będę zaszczycony ,jeśli przyjmiecie nawróconego grzesznika do swego grona .Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję ,że spotkamy się nie raz na forum lub jakimś zlotowisku.
ster_nick
Kraków
no takie przywitania to ja lubię :)
Powitać wszystkich Świeżaków :)
A powitac nowych :D :dresik:
Ahoj,
Witam wszystkich na forum i pozdrawiam.
Witam wszystkich miłośników włoszczyzny :)
cześć wszystkim
Witam Szanownych Forumowiczów. Z radością dołączam do grona posiadaczy Fiata. Mój nowy nabytek to Qubo. Nie ma ich jeszcze zbyt wiele na forum, więc chętnie służę opinią o tym modelu.
Pozdrawiam,
Mateusz
Witam wszystkich :)
Zakupilem niedawno Fiaciora i poprzez forum staram się autko podopieszczać :D
pozdrawiam wszystkich
Hej.
Jestem nowy. Witam wszystkich.
Rav-δ
Cześć. Na co dzień użytkuję Alfę 146, ale posiadam także Seicento i pewnie czasami będę potrzebował pomocy bardziej doświadczonych kolegów w temacie Fiat-a.