Witam wszystkich. Od niedawna jestem właścicielem fiata panda eleganza dualogic z 2006 roku. Cieszę się że mogłem do was dołączyć
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich. Od niedawna jestem właścicielem fiata panda eleganza dualogic z 2006 roku. Cieszę się że mogłem do was dołączyć
Witam
Zostałem posiadaczem seicento mam parę rzeczy do zrobieni. Mam nadzieje że forum będzie dla mnie inspiracją
witam wszystkich .szukam programu diagnostycznego do brava 1.9 jtd i do lanci .pozdrawiam
Cześć. Jestem Ilku, na razie mam lancie phedre ale przymierzam się do zakupu fiata strada (pickup).
Pozdr dla wszystkich :)
siema, jestem tu nowy
Hej.
Jestem od sierpnia posiadaczem Fiata Marea weekend 2.0 HLX :) mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele cennych informacji.
Pozdrawiam
Cześć! jestem Eryk, jestem alkoholikiem, polej mi :) Tak mi się jakoś te przywitania skojarzyły z AA ;)
Witam wszystkich. Kupiłem żonie Pandzioche i mam nadzieje, że w razie problemów i porad będę mógł liczyć na pomoc. Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów, użytkowników Fiata Panda i nietylko.
Pozdrawiam
Najserdeczniej witam zacne gremium.
Witam na forum
jestem bartek mam was w dupie chcem pobrac ty program
Witam,
Od lat jestem miłośnikiem włoskiej i amerykańskiej motoryzacji.
Obecnie w garażu:
- Dodge Journey 2.4 '2014
- Lancia Delta III 1.6 MultiJet '2011
- Lancia Lybra 1.8 '2000
~pozdrawiam wszystkich
Witam Wszystkich Forumowiczów :)