To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Auto zauważone na parkingu.
Grad musiał być wielkości kurzych jaj. Załącznik 39068
Tipo wersja SW dosyć bogata ,na włoskich tablicach.
Obite niemiłosiernie nawet po bokach
-
Chyba na otomoto go widziałem kilka dni temu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
marx30
Skrecic jedno z drugim nie problem ale trzeba zrobić ząbek żeby przy obracaniu ze sobą elementy starego i nowego współpracowały. Aha i jesscze jedno kable trzeba ciągnąć bo ta wtyczka co tam jest to nie do tego. No i jeszcze taki niuans na oryginalnym mocowaniu fotochromatyczne sterczy niżej od normalnego tzn bardziej na środku szyby
Masz może fotki z przeróbki?
-
Cytat:
Napisał
kjk
A ja wymieniałem dywaniki na RezawPlast. Pytanie do tych, którzy mają je od dawna: Jak jest z trwałością? W gumowych zwykle wydeptuję dziurę po max 30kkm. Będą trwalsze od tych tańszych?
od kilkunastu lat kupuje tylko gumowce od rezawplast
auta wymieniam co 3 lata wiec silą rzeczy przebiegów duzych nie robię ale po 90 tys ( bo tyle robię przez 3 lata) są lekko wytarte pod nogami kierowcy
polecam
-
Ja mam gumowe na zimę, oprócz tego maty gumowe w bagażniku. Są bardzo dobre. Pasują dobrze. Wysoki rant robi swoje w zimie i woda się nie wylewa.
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Gomez405
Masz może fotki z przeróbki?
Oprócz tego co wklejałem tyko to. To aluminiowe to ori uchwyt z gniazdem pod lusterko (mega oszlifowany bo to był kwadrat z 500l). Po drugiej stronie jest wyfrezowany otwór w który wchdzi ten ząbek na plastiku. Całość skręcona i sklejona epoksydem
-
Cytat:
Napisał
marx30
Oprócz tego co wklejałem tyko to. To aluminiowe to ori uchwyt z gniazdem pod lusterko (mega oszlifowany bo to był kwadrat z 500l). Po drugiej stronie jest wyfrezowany otwór w który wchdzi ten ząbek na plastiku. Całość skręcona i sklejona epoksydem
A kabelek którędy puściłeś?
-
w tej tulejce ta druga dziurą jak było w ori a w uchwycie plastikowym też jest wywiercony otwór i przechodzi do tyłu tam wychodzi bokiem przy samej szybie (widać na wcześniejszych zdj)
-
ptc
Cytat:
Napisał
Qvadrat
57000 i pod piętą przy gazie już jest cieńszy ale dziury jeszcze nie ma...
Widzę ze to 2016, albo wtedy nie był standardem albo trafił ci się na starcie egzemplarz na inny, cieplejszy rynek, gdzie nie był od standardem...
Zgadza się trafił się na cieplejszy rynek nawet akumulator co prawda 60ah ale 380 amper:)
Jak założę PTC pewnie akumulator też trzeba będzie wymienić.
-
Może nie dzisiaj, ale kilka dni temu - dolewka oleju - 0,6l po 5200km. Dodam, że dedykowana Selenia do najtańszych nie należy i w powiatowym, nie najmniejszym mieście - niedostępna od ręki.
-
Zaktualizowałem software radia do wersji 23.01.93.11, a następnie pobrałem ze strony Mopar (bez problemu) nawigacją 1055 i po małym zamieszaniu udało się wreszcie dzisiaj ją "wgrać".
-
2 załącznik(i)
Wczoraj mycie, woskowanie, NW na przednią szybę.
Dziś wyjechałem z garażu i.... ubrudziłem :smile:
Załącznik 39147
Załącznik 39148
-
kurde, jedyne tipo sedan ktore mi sie podoba
bo generalnie sedan jest jak dla mnie oberzedliwy
ten jest super :)
-
Wczoraj myłem swojego bravo a dziś tipo brata ^^
-
1 załącznik(i)
Załącznik 39169
:) ...wymienilem wycieraczki na nowe i umylem go.... :)
-
1 załącznik(i)
Wpadły koła zimowe i przy okazji zmieniłem łączniki stabilizatora z przodu na Meyle HD.
Załącznik 39178
-
Przegląd 60000, umyłem, odliczyłem, szyby od środka umyłem i koła zmieniłem...
Ale się urobiłem...
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Ale się urobiłem...
To teraz sobie odpocznij ....zasłużyłeś ;-P
-
Ja przed pójściem na izolację wstawiłem do garażu i podłączyłem pod ładowarkę na wszelki wypadek
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
odliczyłem
Odkurzylem...
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
sobie odpocznij ....zasłużyłeś ;-P
Po takiej robocie trunek lepiej smakuje :-)
Cytat:
Napisał
Szary83
pójściem na izolację wstawiłem do garażu i podłączyłem pod ładowarkę
Sobie fura odpocznie :-)