To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
kjk
Będą trwalsze od tych tańszych?
57000 i pod piętą przy gazie już jest cieńszy ale dziury jeszcze nie ma...
Cytat:
Napisał
rycho1973
Niestety mój diesel nie ma ptc mam dostęp do eper sprawdziłem osobiście pracuje w fca
Widzę ze to 2016, albo wtedy nie był standardem albo trafił ci się na starcie egzemplarz na inny, cieplejszy rynek, gdzie nie był od standardem...
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Od początku było na 1 i 2 biegu słychać
W doblo w t-jetcie też mam to kliknięciu. Ciekawe czy klikanie ma jakieś znaczenie jeśli chodzi o szybkość uszkodzenia dwumasy?
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Widzę ze to 2016, albo wtedy nie był standardem albo trafił ci się na starcie egzemplarz na inny, cieplejszy rynek, gdzie nie był od standardem...
W 2018, chyba w lutym, jeździłem przez kilka dni Tipo 1.3MJ, rocznik 2016, golas, nie miał PTC.
-
A ja robię "przygotowke" pod haka. Rozczarował mnie trochę hak Westfalii, otwory boczne pod śruby M14 w podłużnicach musiałem trochę rozwiercić bo troche nie pasowały. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...46c3741f15.jpg
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
steyr
otwory boczne pod śruby M14 w podłużnicach musiałem trochę rozwiercić bo troche nie pasowały.
Z której strony miałeś problem?
U mnie było podobnie i musiałem "poprawic" otwory po stronie kierowcy.
Poza tym jeżeli chodzi o montaż zarówno haka jak i instalacji, nie mogę nic złego powiedzieć.
-
Praktycznie z obu stron. Ale najgorzej było od kierowcy.
-
Ja tylko z jednej strony poprawiłem. Ciekawe na ile to jest wina haka, a na ile dokładności wytłoczenia otworów we właściwym miejscu.
-
Niewtajemniczalem się, nic to nie zmieni hak i tak trzeba zamontować.
-
A ja nie rozumiem? Do westfalli pisz z pretensjami bo chyba nie do Fiata, wiec nie ro forum do narzekania
-
Ja montowałem Brinka, śruby weszły bez żadnego problemu.
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
A ja nie rozumiem? Do westfalli pisz z pretensjami bo chyba nie do Fiata, wiec nie ro forum do narzekania
A może Fiat nie trzyma parametrów na linii produkcyjnej.
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Nie bardzo rozumiem do kogo skierowany jest ten post.
Zarówno ja jak i użytkownik steyr opisaliśmy pewną przypadłość. Przeczytałem raz jeszcze nasze posty i nie widzę żeby ktoś w nich narzekał na Fiata.
Niedługo na tym forum będzie można pisać tylko o pogodzie ;-)
U mnie dzisiaj pada i 16 stopni...
-
Ale co Fiat ma zle dziury pod westfaliie powiercone? Chyba was juz poyebało
-
Jak montowałem swój hak do SW z Autohaka to śruby też na styk wchodziły ale dało się zakręcić bez żadnej ingerencji. Pomyslałem wtedy że pewnie dedykowany Westfalli pasuje idealnie a tu taka informacja ..:8O:
-
Steinhoff, Brink, Autohak spoko ale westfalia nie wchodzi wiec Fiat huj...
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Jak montowałem swój hak do SW z Autohaka to śruby też na styk wchodziły ale dało się zakręcić bez żadnej ingerencji. Pomyslałem wtedy że pewnie dedykowany Westfalli pasuje idealnie a tu taka informacja ..:8O:
A to Auto haka montowałeś nie dedykowanego? Też się zdziwiłem, ponoć Westfalia wśród karawaningowcow jest uważana za Mercedesa wśród hakow[emoji1]
-
Chodziło mi o to że serwisy Fiata zakładają Westfallie i bodajże jest on oryginalnym akcesorium i jak zamówisz hak w serwisie to będzie właśnie Westfallia.
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Ale co Fiat ma zle dziury pod westfaliie powiercone? Chyba was juz poyebało
Cytat:
Napisał
brylancik13
Steinhoff, Brink, Autohak spoko ale westfalia nie wchodzi wiec Fiat huj...
Nie ma to jak samemu postawić jakąś tezę i jeszcze samemu ze sobą dyskutować (przy okazji obrażając innych).
Zabłysnął. Nick zobowiązuje.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Chodziło mi o to że serwisy Fiata zakładają Westfallie i bodajże jest on oryginalnym akcesorium i jak zamówisz hak w serwisie to będzie właśnie Westfallia.
To chyba nie jest regułą, jak dzwoniłem do jednego ASO zapytać jaka jest cena za hak z montażem i jakiej firmy był by to hak, powiedziano mi, że steinhoffa. Kilka lat wcześniej inny serwis fiata zamontował mi hak brinka.
-
Cytat:
Napisał
steyr
A to Auto haka montowałeś nie dedykowanego?
No przecież auto hak tez ma dedykowane modele osobno do sedana i do sw/hb...