Witam. Mam na imię wojtek i liczę na miłą współpracę z użytkownikami fiatów i nie tylko. Od zawsze jeździłem tylko "włochami" bo uważam że to świetne auta. Mam nadzieje że wspólnie będziemy dzielić się tą pasją. Pozdrawiam.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam. Mam na imię wojtek i liczę na miłą współpracę z użytkownikami fiatów i nie tylko. Od zawsze jeździłem tylko "włochami" bo uważam że to świetne auta. Mam nadzieje że wspólnie będziemy dzielić się tą pasją. Pozdrawiam.
Dzień dobry
witam i pozdrawiem prubuje zakodowac kluczyk
witam jestem nowy
witam wszystkich klubowiczów
Witajcie :) Mam na imie maciek i na codzien jezdze Bravo II, mam nadzieje, ze moja obecnosc ubarwi forum w jedyne sluszne barwy :)
Witam
z tej strony Patryk, liczę na dobrą wymianę doświadczeń :)
Witam niedawno dołączyłem do szczęśliwego grona posiadaczy Multipli.Piszę szczęśliwego ponieważ byłem w nim,siedziałem ,jechałem i kierowałem a to znaczy że poznałem radość posiadania tego autka.Rodzina bardzo lubi podróże właśnie Multipką.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów ale również i wszystkich posiadaczy tego osobliwego autka.
Witam Was serdecznie! Już kiedyś jeździłem bravo_s 1.4 12V, a teraz posiadam Alfę Romeo 147 1.6 TS 120KM, ale część tematów na pewno będziemy mieli zbieżnych :) Szerokośći!
Cześć, jestem tu nowy!
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich :-)
witam wszystkich
Witam wszystkich.
Witam serdecznie wszystkich:roll: