To jest widok strony w wersji do druku
-
Nie ma się co bulwersować. Jak ktoś rozważnie jeździ to trochę niższy zawias niczemu nie przeszkadza. Poprawia za to znacznie prowadzenie auta na ekach i autostradach. A 25mm w dół to nie jest gleba. Wydech wedle upodobań. Jeden lubi głośny inny lubi cichy.
-
co do wydechu to rozumiem jeszcze w motocyklu, bo kierownika może kręcić bulgot, zwłaszcza jak się ma V-kę (brakuje mi mojego Intrudera ;-( )
ale w samochodzie? przecież i tak muza na full z suba idzie, auto przecież ma wygłuszenie, więc ten głośny wydech to tylko do wq$%^ania innych użytkowników dróg i chodników ;-)
-
Cytat:
Napisał
Szary83
co do wydechu to rozumiem jeszcze w motocyklu, bo kierownika może kręcić bulgot, zwłaszcza jak się ma V-kę (brakuje mi mojego Intrudera ;-( )
ale w samochodzie? przecież i tak muza na full z suba idzie, auto przecież ma wygłuszenie, więc ten głośny wydech to tylko do wq$%^ania innych użytkowników dróg i chodników ;-)
Wbrew pozorom wydech ma duże znaczenie. Proponuje podpatrzeć sobie na yt jak fajnie brzmi abarth 595 silnik 1.4T :)
-
Cytat:
Napisał
Szary83
wszyscy jesteśmy januszami :D
Marka zobowiązuje 😉
-
Cytat:
Napisał
fil400
Marka zobowiązuje [emoji6]
Ja jestem podwójnym januszem bo u mni są Ford gówno wort i Fiat jego brat [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurde jakby jeszcze żona miała Halyna [emoji849][emoji2960]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
-
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
No Ja nie mam jaj do takiej jazdy takimi autami. Ni to przyjemne. Ni to bezpieczne.
Ostatnio sobie "lecę" Dusterem z klientami 110-120 po obwodnicy Trójmiasta (droga ekspresowa) w stronę Pruszcza Gdańskiego. Jak mnie nowa Fabia 1.0 MPI lewym pasem wyminęła... Lekko 160km/h leciał po łuku w stronę Pruszcza.
A jak tam duster lepszy od fiata? Lepiej sie sprawuje? Bardziej jesteś zadowolony?
-
Co masz na myśli przez "lepszy"?
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Co masz na myśli przez "lepszy"?
Wszystko.
Na fiata cały czas jechaleś więc jestem ciekaw jak z tym dusterem
-
Cytat:
Napisał
dam9an
Wbrew pozorom wydech ma duże znaczenie. Proponuje podpatrzeć sobie na yt jak fajnie brzmi abarth 595 silnik 1.4T :)
lub mito. fajne na lans na bulwarze, przepięknie bulgocze sam byłem pod wielkim wrażeniem jak ją kupiłem. ale szybko się nudzi a na dłuższej trasie męczy.
-
Cytat:
Napisał
dam9an
Wszystko.
Jedno crossover drugie kompakt. Dużo się różnią.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
wszyscy jesteśmy januszami :D
O nieeeeeee ! ja jestem MAREK !:tongue:lol:
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Jedno crossover drugie kompakt. Dużo się różnią.
Chyba nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie :D
Mam na myśli awaryjność. W tipo narzekałeś, że g..., wszędzie widać oszczędności, tandetę itp.
Zatem pozostaje czy jak z awaryjnością, tandetnością, niedopracowaniem pewnych elementów w dusterze? Bardziej żałujesz kupna fiata czy dacii?
-
A mi się tipo podoba. Mimo wielu niedoskonałości i niespodzianek.