A tak odgrzebię;
Ford Fiesta rocznik 99 ok 2 lata
Peugeot 206 rocznik 2005 ok 11 lat
a od 2 tygodni Punto Evo z 2011.
To jest widok strony w wersji do druku
A tak odgrzebię;
Ford Fiesta rocznik 99 ok 2 lata
Peugeot 206 rocznik 2005 ok 11 lat
a od 2 tygodni Punto Evo z 2011.
Dzięki, mam nadzieję że Czekolada przynajmniej wyrówna ten wynik ;)
bohomex, Peugeota też mieliśmy od nowości, najpierw jeździła nim moja mama. Głównym moim argumentem zawsze będzie to że wiedziałem gdzie był bity i jak mocno, dwa że te 190 tysięcy km sam zrobiłem I nie skręciłem z 300 tysi. Jakbyś się nie znał I nie zabezpieczał auto używane to zawsze jakaś loteria. Przyznaję bez bicia że ostatnie trzy-cztery lata troche pieniędzy w to auto wsadziłem (wcześniejsze zaniedbania + naturalne zużycie) ale jak na moje potrzeby było zupełnie wystarczające. Mimo 13 lat na karku wciąż było w miarę ekonomiczne, sensownie wyposażone (nie top wersja ale troche wygód było) I w ogólnie znośnym stanie. Trzecim I ostatnim argumentem były koszty - pod koniec tygrys był warty jakieś 6, może 7 tysięcy złociszy.póki jeździł nie chciałem dokładać kolejnych dwudziestu, tracić kupę czasu na szukanie sensownego auta, żeby i tak móc kupić potencjalną bombę. Niestety moja mama autko mi skasowała, (choc już pewnie je odbudowali), i zostałem zmuszony do zmiany.
Swoją drogą Honda Mojej partnerki ma 18 lat, z czego w rodzinie jest od 17, a w jej rękach od 13 ;)
Czy ja wiem. Zawieszenie z przodu miał oryginalne. Poza tym wymieniona tylna belka, sprzęgło, po dwa razy uszczelka pod głowicą, rozrząd i wydech. Do tego połowa instalacji do klimy i z większych rzeczy tyle. Po drodze sto tysięcy drobiazgów, co normalne. W momencie jak sprzedawałem wrak miałem regenerować fotel kierowcy(siedzisko się zarwało w jednym miejscu i nieco poprawić blacharke.
Mimo wszystko dziękuję za uznanie;)
U mnie panda jest od 9-ciu lat (2005 rok). Wszystko to kwestia potrzeb.
Trzeba było kupić różnorodne używane premium
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Ale masz nowe kompaktowe Tipo, które nie wpasowuje się w różnorodne używane premium, bo nie jest używane i nie jest premium.
Nie jest używanym samochodem premium, tylko nowym kompaktem, zgodnie z Twoimi radami powinienes go zmienić na używane premium, chyba, że celowo źle znajomym doradzasz
No i co z tego? Możesz mieć 3 używane premium, bo przecież używane premium jest lepsze niż nowy kompakt. To Twoje słowa.
Dlaczego robisz wbrew sobie?
To czemu nie kupiłeś używanego premium?
no dobra, masz dwa premium używane i po co Ci nowy kompakt?
nie wierzę w to co wyżej napisałeś, bo Ty przecież uwielbiasz ludzi wqr***ć ;-), stąd moje zaciekawienie, że jesteś niekonsekwentny, doradzasz co mają inni robić (kupić używane premium zamiast nowego kompakta) a sam kupujesz nowego kompakta, zamiast używane premium.
Czyli co? postępujesz wbrew sobie?
Znowu Moderator za Wami Panowie nie nadąża. Szary, trochę tu już jesteś, czytam Twoje wpisy i piszesz mądrze, nie karm proszę trolla, z kontem od 2 dni i 73 wpisami w każdym możliwym temacie, który ma 2 auta premium ale z pasji pisze na forum tipo (casus drucikfiat).
tak, oczywiscie że tak
Opel Corsa C 1.2 PB+LPG 80KM 2005 roku.
Opel Astra G 2.0 DTI 100KM z 2000 roku.
mialem fiata stilo 1.6 16v, niesamowity samochod !!!!!