Przecież cały temat tego dotyczy :) Samochód został sprzedany jako taki bez AA i teraz kwestia czy da się go aktywować poza ASO, bo ASO twierdzi, że na podstawie VIN AA nie ma.
To jest widok strony w wersji do druku
Przecież cały temat tego dotyczy :) Samochód został sprzedany jako taki bez AA i teraz kwestia czy da się go aktywować poza ASO, bo ASO twierdzi, że na podstawie VIN AA nie ma.
Też zastanawiam się czy u mnie bedzie AA działać i też szukam kogoś w Warszawie kto mógłby odblokować
W roczniku 2017 jest duża szansa że AA będzie działać, podjedź do Łodzi to sprawdzimy
Czy ktoś zna jakieś serwisy z Krakowie/Katowicach, które się czymś takim zajmują? Przyznam, że bardziej interesuje mnie firma niż osoba prywatna.
W moim u7 nav dab i z fabrycznym AA aktywowałem sobie dodatkowo Apple CarPlay. Do wczoraj byłem święcie przekonany, że skoro od nowości mam aktywne AA i live to Apple też. Sądziłem że AA i apple jest aktywne obok siebie i tylko to co się uruchomi na ekranie zależy od marki posiadanego telefonu. Dziwna polityka fca bo kupując auto mam tel z androidem i cieszę się z AA po czym zmiana tel na ifona i lipa, znów trza baśkować.
Załącznik 39936
Cześć. Czy jest ktoś z trójmiasta (lub wie, gdzie pytać), co dałby radę aktywować Android Auto? Oczywiście odpłatnie.
Tipo SW 2018 / Uconnect 7"
Cześć Lukasfr - poszedł priv
Cześć,
mieszkam na Morenie, w swoim SW 2017 120KM aktywowałem sobie AA i uruchomiłem inne bajery dzięki podpowiedziom i dobrym radom kolegów z forum. Zaznaczam, że nie daję gwarancji - jednak jak chcesz podjedź i możemy spróbować. Wszystko robione na legalnym oprogramowaniu - MES.
Jarek
Nadal szukam pomocy w odpaleniu AA na UC 7 w okolicy Częstochowy...
Witam, udało się również u mnie odpalić AA na uconnect 7" w Tipo z 2017r.
Pozdrawiam
W autach z 2017 roku to w każdym się praktycznie da aktywować AA/CP :)
Panowie, działa komuś w tipo a uconnect 7 android auto bezprzewodowo?
Nie ma takiej opcji bez dołożenia gratów od chińczykaâŚ
Podpowiesz co dokladnie? Zalezy mi na tej opcji poniewaz auto bedzie smigalo na taxi i wydaje mi sie ze port usb nie utrzyma baterii przy odpalonym AA + apce taxi ( caly czas odpalony ekran ) wiec telefon bedzie musial byc wpiety non stop w ladowarke z gniazda zapalniczki :/ Chyba ze istnieje jakies inne magiczne rozwiazanie na podpiecie portu usb i ladowarki samochodowej do jednego portu usb c w telefonie?
Musisz szukać na AliExpress dedykowanych zestawów do danego radia / modelu auta, najlepiej jak ten zestaw będzie łączył się z tel po wifi, wtedy unikniesz konfliktu z bt w radiu.
możesz jeszcze zerknąć na takie coś:
https://www.indiegogo.com/projects/a...s/x/26939132#/
Ja swoje w maju zamówiłem z wysyłką zaplanowaną na październik, więc jeszcze nie mogę się wypowiedzieć. Z tego co na necie znalazłem, to działa.