To jest widok strony w wersji do druku
-
A propos oszczędności:
u mnie też nie ma tej osłony, ale nie chce mi się pocinać 200km do dilera, u którego kupiłem moją brysię
po to by zamontować osłonę za 40PLN (pod warunkiem, że mi ją przyznają jeśli to zgłoszę).
Do ASO mam 20km i jest to jak najbardziej do przełknięcia.
Tylko, czy Waszym zdaniem jest możliwość uderzenia do centrali FCA i zgłoszenia braku osłony ze skutkiem
(pozytywnym ma się rozumieć) w postaci zaproszenia na wymianę w pobliskim ASO a nie w serwisie u dilera?
-
Cytat:
Napisał
Doro
A propos oszczędności:
u mnie też nie ma tej osłony, ale nie chce mi się pocinać 200km do dilera, u którego kupiłem moją brysię
po to by zamontować osłonę za 40PLN (pod warunkiem, że mi ją przyznają jeśli to zgłoszę).
Do ASO mam 20km i jest to jak najbardziej do przełknięcia.
Tylko, czy Waszym zdaniem jest możliwość uderzenia do centrali FCA i zgłoszenia braku osłony ze skutkiem
(pozytywnym ma się rozumieć) w postaci zaproszenia na wymianę w pobliskim ASO a nie w serwisie u dilera?
Mi FCA odpowiedziało że "problem może być rozwiązany przez sprzedawcę samochodu" czyli przez właściwego dilera, jakby z jego stanu/na jego koszt. Tak to rozumiem. Juz mam założone. Odczucie dużo lepsze niż jak jej nie było, w sensie sporo zasłania.
-
:) napisze jeszcze raz...sedan benzyna 1.4 95KM lounge...oslone mam od chwili zakupu...nawet nie mialem pojecia przy zakupie na co patrzec i gdzie zagladac...
-
Cytat:
Napisał
Celnik
Juz mam założone. Odczucie dużo lepsze niż jak jej nie było, w sensie sporo zasłania.
+2 do zajebistości? Napisałeś jakby to gdzieś na widoku było ;P
-
To tak jak byś kupił chleb bez jednej dupki, przylepki czy jak tam w różnych częściach kraju się na to mówi, bo w piekarni głodny piekarz sobie odciął... wiec poczucie spełnienia i kompletności po uzyskaniu należnej osłony w pełni zrozumiałe...
-
Cytat:
Napisał
Kot66
:) napisze jeszcze raz...sedan benzyna 1.4 95KM lounge...oslone mam od chwili zakupu...nawet nie mialem pojecia przy zakupie na co patrzec i gdzie zagladac...
Mam tez lounge, nawet tez sam kolor ale pewnie przez ciemna tapicerke nie mam oslony. ;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Qvadrat
To tak jak byś kupił chleb bez jednej dupki, przylepki czy jak tam w różnych częściach kraju się na to mówi, bo w piekarni głodny piekarz sobie odciął... wiec poczucie spełnienia i kompletności po uzyskaniu należnej osłony w pełni zrozumiałe...
Rozumiem ale tez nie przesadzajmy , bez osłony da się żyć ;P
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
+2 do zajebistości? Napisałeś jakby to gdzieś na widoku było ;P
[emoji6] powiedział bym że nawet +4 . Przyjemniej rękę wsadzić [emoji6]
-
No tak to najwazniejszy element wnetrza. Tylko ze 99% z nas nie wiedzialoby w ofolw ze jej nie ma. 100 razy bardziej brakuje tej lampki w schowku
-
Cytat:
Napisał
marx30
No tak to najwazniejszy element wnetrza. Tylko ze 99% z nas nie wiedzialoby w ofolw ze jej nie ma. 100 razy bardziej brakuje tej lampki w schowku
Witam,
powiedz mi jak masz tipo z oryginalną instalacja gazową?
-
Cytat:
Napisał
marx30
Ja tam lampke mam od nowosci.
-
No ro od razu pytanie w nowym watku
-
Ja to nawet linki od schowka nie mam nie wspominając o oświetleniu.
Jak poczytam to forum dłużej to chyba i auta nie będę miał :P
-
Dzisiaj ASO przy wymianie opon zamontowało mi wygłuszenie. Zupełnie zapomniałem o tym, że czeka na mnie. Zgłoszenie do FCA wysyłałem jakoś w listopadzie 2017.
-
Ja po tygodniu użytkowania zauważyłem brak osłony :placz: Dzisiaj podjechałem do serwisu w Elblągu, powiedzieli że znają temat. Zamówią bo nie mają na miejscu i jak tylko przyjdzie to zapraszają mnie na montaż :cool:
-
Cytat:
Napisał
joy78
Ja po tygodniu użytkowania zauważyłem brak osłony :placz: Dzisiaj podjechałem do serwisu w Elblągu, powiedzieli że znają temat. Zamówią bo nie mają na miejscu i jak tylko przyjdzie to zapraszają mnie na montaż :cool:
No to jednak nie jest tak różowo :confused: Przed 18-stą zadzwonili, że jednak osłona się nie należy, że tak już teraz będzie we wszystkich wersjach :mad: Dajcie znać jak to wygląda u was? Czy może jeszcze gdzieś dają te osłony?
-
Cytat:
Napisał
joy78
No to jednak nie jest tak różowo :confused: Przed 18-stą zadzwonili, że jednak osłona się nie należy, że tak już teraz będzie we wszystkich wersjach :mad: Dajcie znać jak to wygląda u was? Czy może jeszcze gdzieś dają te osłony?
Mi w poniedziałek założyli w Gdańsku na polecenie centrali. Zgłaszałem przez formularz na stronie Fiata. Mówili, że się nie należy, ale założą.
-
a ja w sumie mam to w życi, co mi da ta osłona? ;-)
Nie będę się ich prosił, skoro modelowo nie jest przewidziane to trudno, kij im w oko.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
a ja w sumie mam to w życi, co mi da ta osłona? ;-)
Nie będę się ich prosił, skoro modelowo nie jest przewidziane to trudno, kij im w oko.
Powiem Ci, że różnica jest. Nie widać nic, wszystko zasłonięte. Gdyby nie dali dokupilbym. Można teraz majtać nogami bez konsekwencji.
-
A jednak sukces :smile: Po tym jak odprawili mnie w salonie w Elblągu wieczorem napisałem do nich na stronie myFiat. Oddzwonili dzisiaj rano o 9 a po godzinie miałem już telefon z salonu w Elblągu, że mogę podjechać na założenie osłony :supz: Jednak przynajmniej w centrali dbają o klientów.
-
Część. Czy możesz ( przepraszam za taka bezpośrednią prośbą się zwracam) na priv podesłać tekst twojego odwołania do centrali Fiata na temat tej osłony pod schowkiem bo będzie i mnie czekać ta batalia z dielerem. Ja auto odebrałem w ten poniedziałek i też tej osłony nie mam