hehe dobree więc po chuj czytasz ? jak nic nie kumasz , i Sppppppppadaj !
To jest widok strony w wersji do druku
Jak tam koledzy kończy się temat z falującymi obrotami? Co ASO z tym robi? Ktoś coś wie, coś robił w tym temacie? Dzięki
Ja bylem jakies dwa tygodnie temu, przepustnica byla tym razem czysta , przed wizyta napisalem do fca, gdy auto trafilo do aso to fca kontaktowalo sie. Programowali centralke zgodnie z rs, co kolwiek to znaczy. Za malo km aby ocenic czy pomoglo. Jak znowu mi bedzie falowac to mam dzwonic/pisac do fca.
Koledzy podpinam sie pod temat.
Ja mam tak w stilo jtd. Obroty faluja po przekroczeniu 2500 tysiaca i rosna.po podpieciu kompa bylo kilka bledow z lacznoscia z komputerem.
Odpiolem wtyczke od kompa a tam jeden pin byl luzny i latal we wszystkie strony. On moze byc przyczyna?
I co bardziej sie oplaca kupic uzywke czy regenerowac
Bez urazy, ale co ma wspólnego 17letnie stilo w Dieslu (!!!) z nowym 95KM tipo w benzynie?
pozdrawiam
Też faluje :) ;) haha
Trochę odkurzę temat, ale jakieś dziwne rzeczy zaczęły się dziać u mnie. Po odpaleniu zimnego silnika jest te standardowe 1,5-2 tys. obrotów, jest też delikatne falowanie - czego wcześniej nie było - ale najdziwniejsze to to, że lekkie naciśnięcie pedału gazu powoduje ... momentalny spadek obrotów i dławienie silnika. Muszę docisnąć gaz jeszcze mocniej i wtedy odbija już mocno w górę. Generalnie nie idzie zatem ruszyć autem nawet powoli, ale zaraz po odpaleniu, tylko trzeba poczekać aż na jałowym zejdzie do tych 800-900 obrotów.
Podepnę sie ale w innek kwesti. Co może być powodem obrotów na ciepłym silniku na biegu jakłowym na poziomie 1000 ?