Panie kanał masz to lux robota.
To jest widok strony w wersji do druku
Panie kanał masz to lux robota.
No kanał to jest naprawdę super sprawa. Wiele napraw można dzięki niemu wykonać samemu :)
A inspekcje kasowałes? Da się tylko przez komputer? Czy jest jakaś kombinacja?
Za kilka dni zapali się inspekcja olejowa i wtedy podjadę na komputer żeby ją skasowali. Niestety nie ma żadnej kombinacji na jej samodzielne skasowanie :)
Kurcze, a u mnie ta inspekcja wcale się nie zapala. Auto ma już 2 lata i 4 miesiace. Było tylko na pierwszym przeglądzie w serwisie bez wymiany oleju tylko pieczatka. Raz wymieniany olej samodzielnie. Mam mały przebieg 14 tyś z groszami. W instrukcji coś tam napisali na ten temat, ale ja tego nie kumam. Może zapali się na 30tyś. Tak jak pierwszy serwis olejowy jest przewidziany w terminach przeglądów. czyli u mnie za ponad dwa lata :)
Ja też wymieniam co rok i zaraz będę to robił, chodzi mi tylko o to, że u mnie przez ponad dwa lata inspekcja się nie zapaliła i nie wiem dlaczego. Zapisu w instrukcji na ten temat nie rozumiem. Myślałem, że powinna się zapalić jeżeli nie po danym przebiegu, to po czasie czyli po pierwszym roku lub ewentualnie po drugim roku.
Hej, mam taki sam kolor :) tylko, że inne felgi.
Chciałem czarnego ale nie było już ale mimo wszystko nie żałuje bo ten kolor prezentuje się bardzo ładnie.
MArny jak Ci mogę doradzić to kup vgate na allegro to będziesz telefonem kasował przez alfa obd. ok 50 złCytat:
Za kilka dni zapali się inspekcja olejowa i wtedy podjadę na komputer żeby ją skasowali. Niestety nie ma żadnej kombinacji na jej samodzielne skasowanie
Marny ja mam alfaOBD więc jak chcesz końcówkę do kompa to wpadaj do mnie :)
Kanał super sprawa!Wymieniałeś już może łączniki stabilizatora-szukam jakiś zdjęć poglądowych bądź filmiku czy nie ma jakiś "pułapek" przy tej operacji.
Jeszcze łączników nie ruszałem jak na razie tylko oleje filtr i koła wymieniałem.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Właśnie dzisiaj byłem na wykasowaniu inspekcji olejowej koszt 30zł więc chyba kupię sobie jakiś skaner i sam będę to kasował :)
Jak chcesz ja Ci mogę udostępnić to cudo bo odkąd go mam czyli chyba dwa lata tylko leży. Tylko muszę co znaleźć. Daj znać i masz ode mnie w prezencie
No bardzo mi miło że chcesz mi zrobić prezent ale to chyba nie wypada?? Może też będziesz kiedyś potrzebował coś wykasować w tipku :)
Szanowni koledzy wczoraj niespodziewanie i w ekspresowym tempie tipek zmienił właściciela :( . Nie wiem czy to było dobre posuniecie z mojej strony ale mleko się rozlało i moje oczko w głowie jest już w innych rękach. Kupujący to porządny facet i mam nadzieję że też będzie dbał o tipka a on odwdzięczy się bezawaryjnością. Oczywiście będę nadal aktywny na forum bo kto wie może w przyszłości ponownie kupię to autko. Dziękuję wszystkim forumowiczom za cenne wskazówki które pojawiały się na forum i ułatwiały eksploatację tipka :) :)
Popełniłeś kardynalny błąd......:lol::lol:
Może i masz rację :)
Na co zmieniłeś?