To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
lepiej zorientuj się czy twój tipo nie jest objęty kampania na skrzynie ta dostawa co teraz doszła jest nią objęta, ja się już wkurzam ze nie mogę jeszcze tego auta odebrać masakra pozdrawiam
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Jaxon
Mój jest już w Tychach i na przyszły tydzień przygotowuję sie aby wreszcie zakończyć sukcesem ten dłuuuuuuugi okres oczekiwania na TIPKA :)
lepiej zorientuj się czy twój tipo nie jest objęty kampania na skrzynie ta dostawa co teraz doszła jest nią objęta, ja się już wkurzam ze nie mogę jeszcze tego auta odebrać masakra pozdrawiam
Czytaj więcej: http://fiatklubpolska.pl/tipo-531/od...#ixzz4Qk8RmdGz
-
Sprzedawca powiedział mi że moje auto nie jest objęte tą kampania na skrzynię ale za kilka dni będe wszystko wiedział bo już dowieźli autko do salonu :)
-
Mojego też wczoraj dowieźli do Krakowa do InterAuto i też nie był objęty kampanią na skrzynię.
-
są już oficjalne cenniki na Tipo i Tipo SW. Co sądzicie? Jak dla mnie trochę drogo
-
Mój już stoi na placu u dealera, teraz rejestracja i odbiór ( może po weekendzie) Jeśli chodzi o ten pasek do zamykania bagażnika to niestety w moim fabryka go nie zamontowala. Wyprodukowal się dokładnie 21 października.
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
Mój już stoi na placu u dealera,
No to super, jednak im się udało :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
No to super, jednak im się udało :)
Teraz bardzo dużo im zjechało na plac, podobno fabryka jakoś się ogarnęła na koniec roku. Jednak dealer mi powiedział bo pytalem z ciekawości jak będzie z HB i SW to w przypadku zamówienia teraz odbiór około kwietnia.
-
Koledzy co sądzicie o założeniu tematów typu polecane i niepolecane salony Fiata??
Zawsze by to ułatwiło poszukiwanie rzetelnego dealera przyszłym właścicielom :D
Ja jestem na przykład rozczarowany swoim dealerem i jak tylko odbiorę auto od nich to będę ich szerokim łukiem omijał.
-
Cytat:
Napisał
stoper86
Koledzy co sądzicie o założeniu tematów typu polecane i niepolecane salony Fiata??
Zawsze by to ułatwiło poszukiwanie rzetelnego dealera przyszłym właścicielom :D
Ja jestem na przykład rozczarowany swoim dealerem i jak tylko odbiorę auto od nich to będę ich szerokim łukiem omijał.
Popieram - pomysł dobry!
-
jestem jak najbardziej na tak:smile:
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
jestem jak najbardziej na tak
To jeśli czyta to jakiś administrator to może dało by się utworzyć takie tematu u samej góry działu "Tipo" :D
-
Witam.
W kwestii polecanych salonów.
Gdy w swoim czasie czytałem,że czyjeś Tipo jechało z Tych do salonu przez miesiąc to myślałem że to jakaś abstrakcja. Teraz wie że nie - moje Tipo od miesiącs w kraju i jeszcze czeksm. Gdyby nie moje ciągłe interwencje nie wiedziałbym np. że pomylili salony w Krakowie i dopiero dziś ściągają auto do właściwego.
-
Cytat:
Napisał
Andy1111
Witam.
W kwestii polecanych salonów.
Gdy w swoim czasie czytałem,że czyjeś Tipo jechało z Tych do salonu przez miesiąc to myślałem że to jakaś abstrakcja. Teraz wie że nie - moje Tipo od miesiącs w kraju i jeszcze czeksm. Gdyby nie moje ciągłe interwencje nie wiedziałbym np. że pomylili salony w Krakowie i dopiero dziś ściągają auto do właściwego.
Kolego moje auto jest już od prawie dwóch tygodni w salonie w którym kupowałem i nie mogę się doprosić o wydanie.
Kłamią na każdym kroku i wmawiają, że co innego mówili niż słyszałem.
Chociaż najbardziej denerwuje mnie to, że obiecują o tym iż do końca dnia się odezwą, a jak zwykle zero jakiś prób kontaktu ze mną dopóki Ja nie zadzwonię.
Zamiast się cieszyć z zakupu auta to cały czas mam nerwy na dealera.
-
Cytat:
Napisał
stoper86
Kolego moje auto jest już od prawie dwóch tygodni w salonie w którym kupowałem i nie mogę się doprosić o wydanie.
Kłamią na każdym kroku i wmawiają, że co innego mówili niż słyszałem.
Chociaż najbardziej denerwuje mnie to, że obiecują o tym iż do końca dnia się odezwą, a jak zwykle zero jakiś prób kontaktu ze mną dopóki Ja nie zadzwonię.
Zamiast się cieszyć z zakupu auta to cały czas mam nerwy na dealera.
A co ci mówią - dlaczego nie wydaja , jaki powód - a fizycznie widzisz gdzieś na placu ten samochód?
-
Dzisiaj odebrałem mojego Tipka z kilkudniowym opóźnieniem powyżej 7 m-cy . W ramach udobruchania mnie otrzymałem jeszcze upust na 1000 zł i gratis przegląd na 15000 km. Bagaznik zamykany jest bez zmian czyli brak rączki . Czas oczekiwania jest okropnie długi i juz nigdy nie podejmę takiej decyzji z odległymi terminami odbioru. Teraz trzeba coś :kawka: dziabnąć aby blachy nie rdzewiały ;)
-
Cytat:
Napisał
Jaxon
Dzisiaj odebrałem mojego Tipka z kilkudniowym opóźnieniem powyżej 7 m-cy . W ramach udobruchania mnie otrzymałem jeszcze upust na 1000 zł i gratis przegląd na 15000 km. Bagaznik zamykany jest bez zmian czyli brak rączki . Czas oczekiwania jest okropnie długi i juz nigdy nie podejmę takiej decyzji z odległymi terminami odbioru. Teraz trzeba coś :kawka: dziabnąć aby blachy nie rdzewiały ;)
Czekamy na prezentacje autka.
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
A co ci mówią - dlaczego nie wydaja , jaki powód - a fizycznie widzisz gdzieś na placu ten samochód?
Byłem kolego w salonie i pierwsze co chciałem to zobaczyć autko.
Stoi na parkingu oklejone jak przyjechało i jak nie problem z brakiem dokumentów, że nie przyjechały niby z autem to teraz czeka na wjazd do serwisu co też mnie dziwi bo przecież cały serwis nie jest na urlopie :D
Jutro niby mają do szykować do odbioru na sobotę...
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Cytat:
Napisał
Jaxon
Dzisiaj odebrałem mojego Tipka z kilkudniowym opóźnieniem powyżej 7 m-cy . W ramach udobruchania mnie otrzymałem jeszcze upust na 1000 zł i gratis przegląd na 15000 km. Bagaznik zamykany jest bez zmian czyli brak rączki . Czas oczekiwania jest okropnie długi i juz nigdy nie podejmę takiej decyzji z odległymi terminami odbioru. Teraz trzeba coś dziabnąć aby blachy nie rdzewiały
To kolego CI zazdroszczę, że masz takiego dealera bo Ja jak się zapytałem o jakiś dodatkowy rabacik czy może jakiś gratis to powiedzieli, że po podpisaniu umowy już nic się nie da zrobić z ceną ani nic dołożyć.
Z natury jestem cierpliwy i parę dni nie robi Mi różnicy ale mój dealer przechodzi samego siebie.
-
Dokumenty akurat nigdy nie podróżują z autem. Zawsze są dostarczane osobno :)
-
Cytat:
Napisał
jedi
U mnie też czekali aż będą mieć kase na koncie, dopiero wtedy wzieli się za przygotowywanie auta..
Tydzień temu zastanawiałam się jak będzie z płatnością , teraz już wiem, kasa musi być na koncie i juz jest od wczoraj ale teraz to dopiero mają klienta czarnej d....[emoji21]
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
Tydzień temu zastanawiałam się jak będzie z płatnością , teraz już wiem, kasa musi być na koncie i juz jest od wczoraj ale teraz to dopiero mają klienta czarnej d....[emoji21]
W Torino w Łodzi na 3-go maja pieniądze /gotówkę/zapłaciłem wtedy kiedy na biurku przede mną leżał komplet dokumentów samochodu , dowód rejestracyjny/zarejestrowali za mnie/ faktura , ubezpieczenie a przed drzwiami stał wypucowany i gotowy do drogi samochód - wpłaciłem i po 5 minutach wyjechałem z salonu- tak to powinno wyglądać. Też mogłem zapłacić przelewem ale nauczony doświadczeniami z przed kilku lat przy innym samochodzie/czekałem 3 dni bo pieniądze nie były zaksięgowane czy jakoś tak / poszedłem do banku po kase i temat u dilera załatwiłem od ręki