To jest widok strony w wersji do druku
-
Słuchajcie widzieliście kiedyś klimatronik w BBM ? ;) Mi to wygląda na jakiś nieoryginalny twór.. Wygląda szpetnie ale mimo wszystko ktoś to jakoś tam wmontował.. O co kaman:
Klimatyzacja kompletna Fiat Brava,Marea 1,6 16V (1677423539) - Aukcje internetowe Allegro
-
kolega tomasz_ jak byłem u niego z kablem na diagnozę kiedyś, też ma dokładaną klimatyzację oraz zupełnie inne włączniki i jeden wentylator na chłodnicy.
-
a więc jednak? On coś wspominał, że ma dokładaną ale pewności nie miał.. Co to znaczy inne włączniki?
-
te w panelu środkowym ma zupełnie inne niż standard. Są takie uniwersalne, ale to nie klimatronic, a manaul, bo nawet nie ma tempronica.
-
Przecież były wersje manualne w BBMach..
-
musisz poprosić o zdjęcie to zrozumiesz.
P.s
Nie róbmy tu OT
-
-
Fiat Palio, 1999r., 1200cm3 - otomoto.pl
To tak dla kolejnej przestrogi z przesadzaniem w tuningu niektórych aut....
-
Cytat:
Napisał
jerry
boski sprzęt, podwójny wydech, zero znaczków, brak klamek, chłodzenie silnika, nie wspominając o pięknych zderzakach. tuning pełną gębą :lol:
-
dla mnie kombi i tunning to jest porażka i za to bym zabierał dowody rejestracyjne. do tuningu są sportowe auta. a nie kombi które powinno służyć ludziom co na prawde go potrzebują. ale oczywiście w naszym karaj to sie liczy kto jak wielką furę ma żeby pod blokiem sąsiedzi zazdrościli
-
seth, akurat niektóre kombi można bardzo dobrze tuningować. Np.: Honda Accord. Ale Hondy generalnie tylko do tego są budowane. Natomiast to palio nawet kolorem pasuje nawet do słynnej teczki TeDego. Kto oglądał OPT ten wie o co chodzi ;)
-
Nie to że dyskryminuję ale hmm.. to Palio ;) Kojarzy mi się raczej jako auto rodzinne ew. jako dziadkowóz a nie mi tu takie spejlery i bajery :wink:
-
Cytat:
Napisał
Jelcyn
sethNatomiast to palio nawet kolorem pasuje nawet do słynnej teczki TeDego. Kto oglądał OPT ten wie o co chodzi ;)
Jelcyn o tym samym pomyślałem patrząc na to auto :lol:
-
byrrt, "dziadkowóz", dzięki :smile:
Zastanawiam się tylko czy kiedyś temu właścicielowi przyszło do głowy, np. jak robił te zdjęcia na otomoto: ".....co ja najlepszego zrobiłem", i co może równie ważne: "kto mi to teraz kupi?"
Spojlery spojlerami.....ten centralny wydech pięknie blokuje dostęp do koła zapasowego w koszu pod bagażnikiem....chyba że tam jest zamontowana butla podtlenku LPG...to w takim razie jeszcze bardziej gratuluje pomysłowości dla autora tego "dzieła".
A do tego jakie gustowne siedzenia, przypominają stare fotele z IKEi :tongue
Generalnie kaszana, tak jak już w sławnym na forum tym modelu:
Fiat Palio 1,4i+GAZ PO TUNNINGU OPTYCZNYM, 1998r., 1400cm3 - otomoto.pl
-
a ten juz jest od dawna chyba nam znany. już kiedyś byl na forum. też niezły pasztet