Steyr czy jeśli podłączysz przyczepkę 7 pinową lub 13 np.platforme rowerową i włączysz tylnie światła przeciwmgłowe to nie pokazuje Ci błędu awaria ogólna na radiu (uconnect) i liczniku?
To jest widok strony w wersji do druku
Steyr czy jeśli podłączysz przyczepkę 7 pinową lub 13 np.platforme rowerową i włączysz tylnie światła przeciwmgłowe to nie pokazuje Ci błędu awaria ogólna na radiu (uconnect) i liczniku?
Postanowiłem se kupić hak... I ceny są nie zachęcające pionowy + dedykowana to ponad 1700 sam sprzęt
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
Komolet wesyfalia to ponad 2k
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
A sprawdzałeś ile stoi autohak?
Stal poszła do góry to i haki;-) Podobnie z butlami lpg.
O masz. No nie dodałem tych 2 do 2. Nie mam więcej pytań :-(
Na poniedzialek jestem umowiony na montaz haka. Nie znam sie wiec prosze o wasze zdanie. Calosc z montazem i przegladem na miejscu 1360zl. Hak auto hak wypinany i wiazka uniwersalna na 13pin. Chce ciagac przyczepke lub zalozyc bagaznik na rowery. To bedzie dobra oferta?
Pokaż fakturę po montażu bo ciężko w tą cenę uwierzyć. Sam taki zestaw to pewnie w tym roku cena wyższa niż ta którą podajesz a gdzie tu montaż. Jeśli jest tak jak puszesz to brać, wiać i się nie odwracać.
Jest wypinany tak ze jaknsie schyle to bedzie widac miejsce wpinania. Byl jeszcze jakis drozszy o jakies 600zl chyba i niby nie widac ze wogóle jest hak. W tym co biorę nepweno chowa sie gniazdo wiązki.
W Bielsku założyłem hak z Hakpolu. 900 zł. Przeglad dodatkowo 35 zł , tablica na bagażnik rowerowy 53 zł. Hak jest na dwie śruby. Wiązka 13 pin.
Wysłane z mojego LM-G850 przy użyciu Tapatalka