To jest widok strony w wersji do druku
-
Zainstalowałem ostatni firmware bez problemów, ale nie usunął u mnie problemu z jakością połączeń telefonicznych. Co kilka minut rozmówcy przestają mnie słyszeć, trwa to kilka chwil, po czym wraca do normy. Problem jest ewidentnie po stronie tipka, bo w międzyczasie zmieniałem telefon i jest to samo. Ktoś z Kolegów też ma taki problem?
-
W 7 po aktualizacji mam ten sam problem. Próbowałem wszystkiego. Czekam na następną aktualizacje.
-
Dziwna akcja z tym softem. Sam zaktualizowałem do najnowszej wersji JTN i dzwiek mam wzorowy. Tak ze nawet rozmowca nie odczuwa tego ze rozmowa przebiega na zestawie głośnomówiącym.
-
ja tez mam najnowsza wersje i głos idealny na głośnomówiącym, wiec wątpię aby to była wina softu :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
ja tez mam najnowsza wersje i głos idealny na głośnomówiącym, wiec wątpię aby to była wina softu :)
Oprócz aktualizacji nic nie zmieniałem. Telefon ten sam, ustawienia też. Kombinowałem na różne sposoby i nic nie pomogło. Dla tego łącze to z aktualizacją, gdyż wcześniej było idealnie.
-
Też czekam do następnej aktualizacji bo trzaski są okropne jak z kimś rozmawiam. Inne sparowane telefony też tak mają. Radio działo elegancko .
-
Cześć wszystkim,
Posiadam 500 z Uconnect 5” i ver softu 11.815 instalował ktoś najnowsze oprogramowanie na tak stary system? Ma szanse zadziałać czy iść po kolei wszystkimi aktualizacjami?
-
Cytat:
Napisał
Czoess
Cześć wszystkim,
Posiadam 500 z Uconnect 5â i ver softu 11.815 instalował ktoś najnowsze oprogramowanie na tak stary system? Ma szanse zadziałać czy iść po kolei wszystkimi aktualizacjami?
w którymś poście wcześniej pisałem jaka jest kolejność.
-
Cytat:
Napisał
Czoess
Posiadam 500 z Uconnect 5
W tym temacie jest mowa o tipo, a w 500 jest całkiem inny firmware niż w tipo :)
-
Niestety nie mogę pobrać nowego softu mimo zalogowania na google, brak uprawnień
-
RPT jesteś z Łodzi, podjedź do mnie to ci zaktualizuje, napisz do mnie na priv.
-
Witam . Czy w najbliższym czasie można spodziewać się od kolegów następnej aktualizacji do radia ?? :) ;)
-
Cześć, moja wersja to 22.00.54.06 i przy próbie aktualizacji obu wersji 23 pokazuje że wersja jest nie zgodna z wersja auta. ????
Mam Tipo SW z lutego 2017
-
Witam, mam takie pytanie: po aktualizacji na telefonie do Androida 12 nie mogę wybierać numerów telefonów z radia. Zniknęły kontakty. Nigdy nie aktualizowałem radia czy jest szansa aby po aktualizacji problem się rozwiązał. Mój samochód to Fiat Tipo 1.4 sedan z radiem uconnect 5 bez nawigacji.
-
Zapomnij telefon w Radiu i sparuj jeszcze raz