To jest widok strony w wersji do druku
-
To spora zaleta. Jak bylem w tej mazdzie to w bagazniku wielkosci 300 iles litrow byla dupna kartka ze to jest bagaznik i ze jest bardzo duzy. A mozna poglądowo wyjasnic;-). Chyba sprzedam zdjecie do kampanii reklamowej fiata. Pamietam jak w latach 80 tych mialem w rekach folder reklamowy volvo 240 kombi i tam kanapa w bagazniku byla. Muj wuj jedzil takim żółtym sluzbowym i to na prawie "dyplomatycznych" numerach (zielone blachy IWA ××××, szwedzka firma obecna w PL do dziś). Jako dziecko bylem w szoku, to była magia-siedzialem w tym aucie bez przerwy. Nie moglem mu darować że kiedyś kadetem przyjechał :). A dziś nic sie k.wa nie podoba :)
-
Cytat:
Napisał
marx30
A ja tipo lubie za to ze wchodzi do niego mito ;-). A tak na serio kibel mozna przewiezc nawet nie skladajac polki. Wiem ze to zaden wyczyn dla kompakta ale fajnie jest ze bez gimnastyki.
Czyli kibel wozi kibel.
Wróć, kompakt wozi kompakt ;-)
-
To duża zaleta. U mnie w tuptusiu też pojemność bagażnika często mnie zaskakuje. Na+ oczywiście (mam sedana). Ilekroć wydaje mi się że coś się do niego nie zmieści- to włazi to do środka z palcem w d...pie, i jeszcze miejsce zostaje....
-
rzeczywiście bagażnik przepastny i powiem Wam, że mata gumowa dużo daje. Ani nic się nie przesuwa ani nie lata a i kieszonki naszego Kolegi zacnie się sprawują
-
Marx30 ma lpg więc bagażnik mniejszy. Ja mam koło dojazdowe i w HB bagażnik jest zadziwiająco pojemny jak na kompakta.
-
Czesc tego styropianu jest zagospodarowana akcesoriami. Ale fakt kilka cm wyzej jest podloga. Ale klop i tak wchodzi. Pewnie nawet by wszedl zlozony ze spłuczką :)
-
Cytat:
Napisał
marx30
Czesc tego styropianu jest zagospodarowana akcesoriami. Ale fakt kilka cm wyzej jest podloga. Ale klop i tak wchodzi. Pewnie nawet by wszedl zlozony ze spłuczką :)
Geberit?;)
-
Zestaw podtynkowy tez wszedł tylko trzeba siedzenie złożyć w SW a i tak jeszcze dużo miejsca jest ;). Czyli trzymając się tematu: podoba mi się w Tipo SW funkcjonalny bagażnik ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Zestaw podtynkowy tez wszedł tylko trzeba siedzenie złożyć w SW a i tak jeszcze dużo miejsca jest ;). Czyli trzymając się tematu: podoba mi się w Tipo SW funkcjonalny bagażnik ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
To prawda. Potwierdzam, że wszystkie meble z IKEA wchodzą bez problemu ;)
-
pamiętajcie o półce bagażnika w SW jest do 90kg.
-
W tipo nie ma lampek w drzwiach oświetlających glebę przy wysiadaniu(co mi się nie podoba). Ale okazuje się że lampki na podsufitce są tak ustawione że świecą dokładnie tam gdzie się stawia nogi na ziemi przy wysiadaniu. Snop światła ogranicza wprawdzie próg ale dobre i to
-
Cytat:
Napisał
marx30
W tipo nie ma lampek w drzwiach oświetlających glebę przy wysiadaniu(co mi się nie podoba). Ale okazuje się że lampki na podsufitce są tak ustawione że świecą dokładnie tam gdzie się stawia nogi na ziemi przy wysiadaniu. Snop światła ogranicza wprawdzie próg ale dobre i to
??..a jak by wykorzystac ze 2 zaslepione otwory od uszczelki pod drzwiami i wsadzic tam jakis zrodlo swiatla ??...pytanie??..co lepsze..uszczelnione czy podswietlone ??.. :)
-
Mozna wywiercic dziure od spodu plastiku drzwi i wsadzic projektor z logo fiata :). Ale nie wiem czy w samych drzwiach jest możliwy do wykorzystania sygnał po otwarciu drzwi.
-
Cytat:
Napisał
marx30
Ale nie wiem czy w samych drzwiach jest możliwy do wykorzystania sygnał po otwarciu drzwi.
Trzeba dorobić kawałek instalacji - podpiąć się pod zasilanie lampek sufitowych po otwarciu drzwi - wolne piny na kostce przelotki zapewne się znajdą. Lampka podświetlenia pod drzwiami jest taka sama, jak oświetlenia bagażnika. Tak jest w GP i pincecie.
-
I mito. Ale właśnie w tym rzecz żeby tych kabli nie ciągnąć tylko wykorzystać sygnał np. z zamka. Choć z lampek (a w zasadzie z body) na pewno lepiej bo się gaszą po jakimś czasie. A tak przy niedomkniętych drzwiach na dłużej można zabić aku. Ale temat nie warty zabawy te sufitówki nieźle świecą pod nogi.