Oby te 2 miesiące tylko od zamówienia do odebrania:)
To jest widok strony w wersji do druku
Oby te 2 miesiące tylko od zamówienia do odebrania:)
No skonfigurowałem sobie Tipka spisane na kartce co chciałbym ,jedynie kolor nie zdecydowany ,teraz mam ciemno niebieską linejkę ,jutro ok 9 jestem w salonie ,może jakiś kolor będzie na miejscu ciekawy aby zdecydować
Haaaaaa to i ja się pochwalę dziś do mnie dzwonili z Fiata "......juz jedzie do Polski......" zamawiane 20.05 zaliczka tego samego dnia poszła przelewem i czekamy :) zapewne sam transport okolo 3tyg.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
To w granicach 2 miesięcy odbierzesz ,mnie tak bardzo się nie spieszy ,dostanę wrzesień pażdziernik będzie ok
a mnie się spieszy i dziś mija 2 miesiące od złożenia zamówienia i podpisania umowy :(
PS
A sprzedawca na urlopie. Jak żyć.
Były już o tym wątki. Tipki z Turcji płyną statkiem do Włoch, a dalej już drogą lądową do Tych, a potem do dealerów. Czas całej podróży to zwykle około miesiąca, ale wszystko zależy od tego jak tipek wstrzeli się w harmonogram transportów. Fabryka ustala kolejność produkcji tak, żeby było jej najłatwiej. Najprostszy do zrozumienia przykład to lakiernia: jeżeli jest kilka kolejnych karoserii w tym samym kolorze, to można lakierować jedną po drugiej. Każda zmiana koloru to pewna komplikacja i przerwa technologiczna. Również w przypadku typowych, nieprzekombinowanych konfiguracji można liczyć na szybszą produkcję.
Nie przesadzaj same unijne kraje. Bułgaria , Rumunia , Węgry , Słowacja.
Byłem w salonie dzisiaj i szok salon pusty zero klientów ,byłem ok 1,5 godz ,Tipków na miejscu do kupna kilka kolorów i typów ,ja chciałem w automacie w górnym wyposażeniu ,był automat ubogi i kolor nie mój ,sprzedawca powoził nas ,potem na placu pierwszy raz za automatem samemu ,termin odbioru dla mnie nie istotny ale wrzesień max pażdziernik
Witajcie. Zamawiany 13,03 i jeszcze dwa tygodnie to będzie mało :mad:
podobno stoi we Włoszech
easy + pakiet komfort