Czy moderacja może coś zrobić z tym trollem. Za starych dobrych czasów było banowanie i był święty spokój. Sorry za offtop.
To jest widok strony w wersji do druku
Czy moderacja może coś zrobić z tym trollem. Za starych dobrych czasów było banowanie i był święty spokój. Sorry za offtop.
No niestety. Za klasykiem, nie chcem, ale muszem odpowiedzieć.
Jak nie znam, jak znam.
Tylko ten kraj nie zrobił 1% zła, co ten pierwszy.
Zwłaszcza naszemu krajowi.
Wymordował, wyburzył, ograbił i do tej pory pilnuje, by przypadkiem naszemu krajowi się nie poprawiło.
i księża pedofile. Nie zapominajcie o księżach.
https://www.youtube.com/watch?v=rDAL071rsxE
Tylko nie o żabach a o żydach, księżach itp. Kogo obchodza tutaj te tematy?
To jest dobre na "krzciny" u rodziny na wsi i dyskusje z zapitym wujkiem Staśkiem.
Tacy zwykle poruszają takie trywialne tematy zgrywając ekspertów od wszystkiego
Kolega bohomex3 stara się za wszelką cenę pobić dziś ilość napisanych postów przez siebie. Naliczyłem ich dzisiaj chyba z 50-tyle gościu już natrzaskał a dopiero jest 13.30:rolleyes::roll:
O 15 lub 16 kończy prace trola i będzie spokój do poniedziałku...
TIPO SEDEAN 1,6 MJ 212 KMH po 200 zaczyna byc malo stabilnie
W związku z tematem chodzi o to jaka max prędkość została wyciśnięta a nie o to jak i gdzie ,to po co te głupie teksty np do Dm 70 .
Proszę o trzymanie się tematu!
Jak na płaskim to niezle, mój by tyle poszedł chyba tylko z Kasprowego. Jakie komputer pokazywał wtedy spalanie?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Mi się zdaje, że on dobrze zna różnice, tylko tak podpuszcza żeby ktoś się poirytował i mu cokolwiek odpisał:) (to wynika np. z wyimaginowanego lub rzeczywistego braku zainteresowania rodziców dziecka - oczywiście mogą też być różne inne powody)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
o, np tekst powyżej (w temacie o vmax na forum o Fiacie Tipo) - jak mu odpisujecie to czuje się doceniony i prawdopodobnie dalej będzie pisał bo to że go opierd@l@cie go w pewien dziwny sposób satysfakcjonuje (bez wyszydzenia czuje niedosyt). W kolejnym poście celowo wrzucił linka z wyborczej, żeby go znowu "naprostować" i pobudzić publikę.
Czy tu jest jakiś moderator? Bluzgi, off topy....kilka ostrzeżeń a potem urlopy np na miesiąc i zrobi się porządek.
Żeby pozostać w temacie- mój ma nieco ponad 1000 km nalotu,więc jeszcze nie czas na takie testy :), ale na autostradzie, z górki, od niechcenia doszedł do 170 kmh. Silnik nadal ledwie slyszalny, prowadzenie jeszcze ok, czuć było, że z tyłu nie ma wielowahacza, ale, przy odrobinie czujności, dałoby się tak dłużej jechać. Wciąż zadziwia mnie to auto.
Witam,
T-Jet, 120KM - na A1 udało się 199km/h. Chciałem sprawdzić, ale żadna frajda, za bardzo niebezpiecznie.
1,4 95 km według GPS 191km/h ale dlugo uczylem sie nim jezdzic szybko bo to Sedan i bardzo czuje powiewy powietrza okolo 140-150km/h powyzej jest juz wiele lepiej jest stabilniejszy. Jednak jego żywioł to 120-130km/h wtedy plynie po drodze a poziom paliwa powoli opada.