To jest widok strony w wersji do druku
-
Czy 1015 to wciąż ostatnia mapa? Miały być aktualizacje co 3 m-ce, czyli powinna już być ( albo lada moment) kolejna wersja.
-
S7 na wysokości Radom nie widoczna na mapie. TomTom powinien wypuścić aktualizacje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Rok temu tomtom wypuścił aktualizacje map 8.12
Nie to ze mi zależy, ale jest już kilka nowych odcinków dróg, których nie ma w dotychczasowej mapie a dobrze by były. Coś tomtom w tym roku ma lekki poślizg z aktualizacjami.
BTW: coraz mniej używam tomtom a więcej CarPlay i Google Maps lub Waze, gdyż tam są aktualne drogi. Widoczna jest tez Automapa lecz nie mam opłaconej subskrypcji i nie używam na razie. A Wy drodzy forumowicze jakiej używacie najczęściej mapy i jesteście zadowoleni?
-
tylko posił
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Rok temu tomtom wypuścił aktualizacje map 8.12
Nie to ze mi zależy, ale jest już kilka nowych odcinków dróg, których nie ma w dotychczasowej mapie a dobrze by były. Coś tomtom w tym roku ma lekki poślizg z aktualizacjami.
BTW: coraz mniej używam tomtom a więcej CarPlay i Google Maps lub Waze, gdyż tam są aktualne drogi. Widoczna jest tez Automapa lecz nie mam opłaconej subskrypcji i nie używam na razie. A Wy drodzy forumowicze jakiej używacie najczęściej mapy i jesteście zadowoleni?
A ja od kąd mam tipo, prawie w 100% przerzuciłem się na fabryczną nawigację i jestem zadowolony. Google tylko posiłkowo. Wcześniej Navi expert i AM.
-
A mnie wystarczy Yanosik. Może ma nawigacyjne błędy ale smerfy widzi dobrze :)
-
Powiem tak ...jeżeli znam adres lub jadę gdzieś dalej to używam fabrycznej ... ale jeżeli jestem w dużym mieście ( bo na zadupiach się nie sprawdza ) i nie znam konkretnego adresu to korzystam z AA dlatego że wystarczy operować nazwami typu Sky Tower , Siemens , Hotel Qubus itp
-
Ukazały się nowe mapy.
Geographic area: Europe
Latest version: 1020
Release date: 2018-11-22
Size: 7.4GB
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Powiem tak ...jeżeli znam adres lub jadę gdzieś dalej to używam fabrycznej ... ale jeżeli jestem w dużym mieście ( bo na zadupiach się nie sprawdza ) i nie znam konkretnego adresu to korzystam z AA dlatego że wystarczy operować nazwami typu Sky Tower , Siemens , Hotel Qubus itp
W fabrycznej też możesz sobie wpisać 'nazwy' jeśli wcześniej polaczyles się komórka uconnectem.
-
możesz, ale biedna jest ta baza danych
-
Cytat:
Napisał
siwymw
Ukazały się nowe mapy.
Geographic area: Europe
Latest version: 1020
Release date: 2018-11-22
Size: 7.4GB
Wczoraj patrzyłem i nie bylo.
Niewiem czemu jest release date 22.11 a do pobrania po miesiącu... bez sensu.
-
Cytat:
Napisał
tomekbud
W fabrycznej też możesz sobie wpisać 'nazwy' jeśli wcześniej polaczyles się komórka uconnectem.
Wiem, ale tak jak napisałeś trzeba to wpisaćczyli się zatrzymać a później w 80% nie znajduje więc wole przełączyć kabelek z ładowarki do USB i powiedzieć ok google ... nazwę i na 99% ją znajdzie. Wiele razy to już testowałem i dla mnie tak jest najszybciej i najprościej.
-
Aktualizacja ściągniętą w weekend wezmę się instalacją ;)
-
Cytat:
Napisał
Celnik
Wczoraj patrzyłem i nie bylo.
Niewiem czemu jest release date 22.11 a do pobrania po miesiącu... bez sensu.
A w informacji o nawigacji w radio jest data 10.2018 [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Wiem, ale tak jak napisałeś trzeba to wpisaćczyli się zatrzymać a później w 80% nie znajduje więc wole przełączyć kabelek z ładowarki do USB i powiedzieć ok google ... nazwę i na 99% ją znajdzie. Wiele razy to już testowałem i dla mnie tak jest najszybciej i najprościej.
Komenda glosowa "znajdź (marka/nazwa)"
U mnie nie wiedzieć czemu przeważnie dostaję komunikat, że nie znaleziono kontaktu w telefonie [emoji848] a czasem zaskoczy i szuka.
Np "znajdź biedronka" 5 razy powie, żebym podał jeszcze raz nazwę kontaktu, a za 6 wskaże listę najbliższych biedronek.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Np "znajdź biedronka" 5 razy powie, żebym podał jeszcze raz nazwę kontaktu, a za 6 wskaże listę najbliższych biedronek.
Brzmi to jak opis odcinka top gear gdzie clarkson gada z nawigacja...