A w Turcji ile :P W Alanyii same Tipacze w sedanach:P
To jest widok strony w wersji do druku
A w Turcji ile :P W Alanyii same Tipacze w sedanach:P
A u mnie tylko 1 - unikat :-)
W Bydgoszczy jest teraz przewaga HB z lekką domieszką kombi. I niezmiennie uważam, że Tipo w każdej wersji nadwozia wygląda kapitalnie. I choć mój sedan (Astra J) bardzo mi się podoba, bo linię tipo uważam za zgrabniejszą i bardziej zwartą. Za to Astra K hatchback mocno odstaje od wzornictwa Tipo w tej samej wersji nadwozia. Przypuszczam, że za około 1,5 roku będę zmieniał auto i całkiem możliwe, że wezmę Tipo kombi w automacie (ale tylko jeśli dadzą tam możliwość wpakowania silnika >140KM), choć nowa Insignia też mi się bardzo podoba.
:) w sciu jeden''bialy jelen'':)
Właśnie skończył się we Włoszech wyścig kolarski Strade Bianche, w którym jechało kilka tipkow jako wozy organizatora lub drużyn. Widziałem je tylko z z przodu choć mogły to być kombi. Nie wiem jak obecnie wygląda paleta kolorow, ale był jasnoniebieski, jasnoczerwony/pomarańcz i taki jakby beżowy. Nie jestem ich w 100% pewny bo żona mi mówi że jestem daltonista ;)
Damiano bo prawdziwy facet zna TYLKO 3 KOLORY:
Fajny
Chujowy
Gejowski
Jakiś czas temu rozmawiamy w grupie znajomych i chłopak mówi:
-"... i wiesz, za tym turkusowym domem..."
- cisza -
- "Jakim? Turkuco? Ty weź się ogarnij. Powiedz niebiesko-zielony."
:D
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
Dziś na stacji Auchan Piaseczno Tipo Sedan Lounge 1.4 95KM Szary Colosseo. Wymieniliśmy pare uwag. Pozdrawiam
Papież Franciszek lata TIPKiem - o czymś to musi świadczyć
Załącznik 31668Załącznik 31669Załącznik 31670
Ciekawe jak tam u niego instalka LPG zalozona w ASO hula, czy miał juz remont głowicy :) ;) hahahah
Swoją drogą najlepszy Papież od czasów naszego rodaka, zwykły człowiek, jezdzi normalnym samochodem, zawsze skromny
Tu masz rację, ale on głupoty wygaduje i ferment przez to sieje wśród wierzących, co na jego stanowisku jest niedopuszczalne.
No, ale to nie temat na to forum bo offtop się zacznie robić.
a jakie głupoty gada bo ja się niczego dopatrzeć nie mogę
No i zaczął się nowy offrop...
Nie wywołuj do tablicy bo to offtop.
Ale jak zacząłeś to zaspokoję Twoje niedopatrzenie i podam jeden tylko przykład: w wywiadzie z pewnym dziennikarzem papież stwierdził, że piekła nie ma.
I to na tyle ze względu na offtop.
To nie miejsce na wymianę tego typu poglądów. Proponuję nie drążyć tego tematu.