ok dzięki bardzo za pomoc, tą blaszkę wymieniałeś i jest ona do dostania czy trzeba dorobić samemu?
To jest widok strony w wersji do druku
ok dzięki bardzo za pomoc, tą blaszkę wymieniałeś i jest ona do dostania czy trzeba dorobić samemu?
Taka blaszka tam jest nie pamietam czy akurat M5. http://www.auto-spinka.pl/environmen...0d9a56c8a8.jpg
Witam jestem pierwszy raz na forum oraz właścicielem od dwóch tygodni Fiata Cromy 2009 150 KM - kilka dni temu rozmawiałem telefonicznie z właścicielem firmy EcuLab i na chwilę obecną nie oferuje do sprzedaży emulatora DPF ponieważ niem miał chętnych do testów ale wróci do tematu za kilka miesięcy jak będzie miał moce przerobowe
Jak sie z kolegą oferowaliśmy, to na początku to można było testy robić, a potem jak się zgodziliśmy to nie odp juz nic.
mogę potwierdzić działanie DPF Monitora i iCar II (zakup na "aliex..." wraz z przedłużką/rozdzielaczem Y)
Załącznik 31104
Załącznik 31105
Załącznik 31106
Załącznik 31107
Załącznik 31108
Załącznik 31109
Załącznik 31110
Ja kupiłem iCarIII z programem SDPRO. Po pierwszym sparowaniu program działa przez 5 minut potem się zawiesza. Brak komunikacji z interfejsem. Muszę ręcznie usuwać sparowanie bluetooth, i ponownie włożyć interfejs. Wtedy ponownie jak "za pierwszym razem" działa kilka minut.
Swój model będę zwracał.
a poniżej dane już z wersji PRO - DPF Monitor
Załącznik 31206Załącznik 31207
Bardzo ładny wynik 😀
sam jestem zaskoczony (o ile dane są prawdziwe/prawidłowe), przecież DPF ma już kilkanaście lat...(poprzedni właściciel podkreślał, że z DPFem nie miał żadnych problemów)..
ile masz juz przejechaneďźnasza ma 265 tys km, i dpf w miescie sie wypala co 750km. i 1 wl.watpie ze wiedzial o istnieniu dpf.
...stan licznika 257k
Witam rozmawiałem dzisiaj z właścicielem firmy EcuLab i projekt DPF Monitor( taki sam jak dla Alfy Romeo 159) dla fiata Cromy ma ukończone w 75% ale potrzebuje za jakiś czas właścicieli Crom do testów. Zaprzestał prace po nie udanej sprzedaży modułów dla Fiata Bravy. Także proszę się kontaktować telefonicznie z właścicielem firmy EcuLab(tel-887 788 780) i jak będzie zainteresowanie to dokończy prace i moduły trafią do sprzedaży.
Ja bym byl chetny na testy, tylko ze mieszkam w Belgii, ale moge pokrywa koszty przesyłek.