Dzień Dobry, Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Dzień Dobry, Pozdrawiam
tez jestem nowy
witam Was drodzy Fiatowicze :)
Witam serdecznie
Witam wszystkich !
Witam serdecznie i pozdrawiam właścicieli i właścicielki Fiatów
Cześć wszystkim fiatoposiadaczom i fiatomaniakom.
Witam wszystkich roboczym Fiatem Fiorino.Serdecznie pozdrawiam
wiatam wszystkich
Czolem! :)
Hejo wszystkim!
Dzieńdoberek
Witam wszystkich. Po wielu latach znów skusiłem się na zakup Fiata i miło mi dołączyć do waszego grona.
Witam właśnie zostałem właścicielem Punciaka dość wiekowego i muszę zakasać rękawy aby go doprowadzić do stanu ideału.
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów!
Zarejestrowałem się na forum, żeby uzyskać pomoc w rozwiązaniu pewnego problemu, który mam ze swoją Pandą, ale tak się trochę porozglądałem tu i tam i całkiem mi się tutaj spodobało. Wydaje mi się, że zabawię tutaj na dłużej, chętnie dowiem się od Was czegoś nowego na temat swojego samochodu i powymieniam się różnymi ciekawymi spostrzeżeniami, jeżeli oczywiście takowe będę miał :rolleyes:
Tak jak wspomniałem jestem posiadaczem Pandy Van z 2009 roku w wersji z silnikiem 1.1. Samochód kupiłem okazyjnie od wujka pracującego w firmie kurierskiej, kiedy to owa firma wymieniała samochody na nowe. Potrzebowałem mało awaryjnego i z racji tego, że jestem studentem ekonomicznego auta, żeby co 2-3 tygodnie dojeżdżać z miejsca mojego zamieszkania do miasta w którym studiuje (150 km) i czasem pokręcić gdzieś się po mieście, bo mieszkam stosunkowo daleko od centrum. Autko mam dwa lata, przez ten czas nie miałem z nim żadnych problemów i jestem ogromnie zadowolony, bo świetnie spełnia swoją użytkową rolę.
Tak więc jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas!
Hej Wszystkim - Swoją przygodę z Fiatami dopiero zaczynam :) Fiata poznam dzięki Punto 2 :D Dzięki za przyjęcie :D
Hej hej :)
Witam wszystkich i pozdrawiam!
czesc jestem tu nowy mam problem
witam wszystkich miłego dzionka