Witam wszystkich użytkowników!
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich użytkowników!
Witam i pozdrawiam wszystkich!
hej wszystkim
Witam was serdecznie
Witam! Mam w planach Fiata 500 i chętnie poczytam o doświadczeniach Użytkowników!
Witam wszystkich Fiatowców :)
Witam wszystkich
Witam wszystkich na tym forum - sam jestem użytkownikiem Alfy Romeo 159 SW z 2009 roku którą przejechałem już 136 tyś km bez jakichkolwiek awarii . W pracy natomiast ujeżdżałem 4 ostatnie generacje Fiata Doblo - w tym 1,9 diesla oraz 1,6 benzyna/cng oraz 1,4 benzyna/cng - ostatni z 2016 roku . Więc jaki miałem dokonać wybór przy zakupie auta dla syna na pierwszy car ? Wybrałem Punto II 2001 8 zaworowy 3D Załącznik 23895. W związku z tym czasem będę potrzebował pomocy i doświadczenia - które mam nadzieję tu znaleźć /. Więc jeszcze raz - Witam Wszystkich
Witam wszystkich.jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem sedici. Przesiadka po latach z forda na fiata .Myślę ze się nie myliłem w zamianie
Witam wszystkich forumowiczów, majsterkowiczów, wielbicieli i posiadaczy Fiatów.
Szerokiej drogi i pełnego baku.
Witam wszystkich forumowiczów ! :smile:
witam forumowiczów.
Witam i pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich jestem tutaj bo walczę o przetrwanie najbardziej wyśmiewanego auta czyli multipla.
Witam wszystkich forumowiczów, stałem sie szczesliwym posiadacze fiata Stilo mam nadzije ze dlugo mi posluzy a pomoc i rady z foru, beda nie zastapione