witam
po paru latach wróciłem do fiata, nowe bravo 2.0 MJTD 2010 r. w wypasionej wersji ale już na starcie miało parę usterek i stało 2 tyg. w serwisie wieć nieciekawie sie zaczyna
To jest widok strony w wersji do druku
witam
po paru latach wróciłem do fiata, nowe bravo 2.0 MJTD 2010 r. w wypasionej wersji ale już na starcie miało parę usterek i stało 2 tyg. w serwisie wieć nieciekawie sie zaczyna
Witam wszystkich! :D
Witam forumowiczów
witam serdecznie pozdrawiam wszystkich
witam wszystkich serdecznie :) pozdrowionka ze Szczecina
Witam wszystkich szczęśliwych bardziej i mniej :sciana: posiadaczy Fiatów różnej maści. Kraków Pozdrawia całą Polskę
Forum dość obszerne i trudno mi się w nim połapać...
Witam wszystkich bywalców.
Zacząłem przygodę z [size=6]Uno Clip 1.0 i.e.S[/size] i mam z nim do wyjaśnienia kilka nieporozumień;)
Mam nadzieję, że znajdę odpowiedzi na swoje pytania i będę mógł również w miarę możliwości podzielić się swoimi doświadczeniami z innymi użytkownikami tego pojazdu.
Pozdrawiam.
Witam Wszystkich i pozdrawiam. :) :) :)
Witka wszystkim i pozdrawiam :)
Cześć wszystkim :D
Aktualnie posiadam Sienę i Stilo mam nadzieję, że coś ciekawego się tu dowiem :D
stałem sie posiadaczem fiata Ulysse i miałem niedawno przykry przypadek przy uruchamiania przeskoczył mi pasek rozrządu
Maxbil, witamy i łączymy się w bólu, życzymy jak najszybszej reanimacji :aniolek:
Witam wszystkich serdecznie. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Fiata i muszę przyznać miłe zaskoczenie.
Przesiadka z "niemców" jak najbardziej na +.
Pozdrawiam
Witam Wszystkich i Pozrawiam
Posiadam Stilo i Seicento
Witam wszystkich użytkowników Fiatów.
Witam i Pozdrawiam Wszystkich Fiat- maniaków :)
Cze@ll. Witam wszystkich 8)
Witam .
Życzę Wszystkim użytkownikom forum super świąt i super pogody!
Witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów :)