Witam :)
Użytkownik wielu fiatów :>
To jest widok strony w wersji do druku
Witam :)
Użytkownik wielu fiatów :>
Witam wszystkich.
Witam wszystkich użytkowników forum:lol: Mam na imię Paweł i pod koniec tygodnia stanę się mam nadzieję szczęśliwym użytkownikiem nowego Fiata Tipo 1.4 16V 95KM. Pierwszy raz w życiu będę miał samochód marki fiat. Do tej pory cały czas jeździłem Toyotami Avensis t22 2.0d4d , Avensis t25 2.0 d4d , Mitsubishi Space Star 1.9 did no i teraz nadszedł czas na Fiata. Mam pewne obawy bo jak wiadomo nowe modele aut często mają twz. chorobę wieku dziecięcego czyli niedoróbki które wychodzą podczas eksploatacji. Nigdy też nie miałem auta z silnikiem benzynowym no i wiem że na początku będzie ciężko przyzwyczaić się do braku momentu obrotowego. Wiem że to nie jest wątek o tematyce technicznej ale jeszcze nie poznałem forum i mam nadzieję że m to wybaczycie;-) Mam pytanie odnośnie silnika który będzie w moim tipo. Niby jest to sprawdzona konstrukcja ale wy na pewno wiecie czy ma on jakieś wady lub niedomagania. No i zawieszenie na którego punkcie mam totalnego świra nienawidzę jak coś puka stuka itd. Niby zawieszenie w tipo zostało wzięte z fiata bravo po małych modyfikacjach więc może wiecie czy jest to trwała konstrukcja cy też ma jakieś słabe punkty??? Z góry dziękuję za wasze spostrzeżenia które na pewno będą dla mnie bardzo pomocne:lol:
dzieki bardzo
witam wszystkich Paweł Kraków
hej :) Witam wszystkich
Witam, właśnie kupiłem Fiata Punto Evo 1.2. Teraz szukam poradników jak samemu serwisować go i naprawiać. Pozdrawiam
Cześć Panowie a może i Panie nawet :) Są tu jakieś?
Cześć, wita posiadacz poczciwego Punto I :)
Hejka jestem posiadaczem alfy 156 2.4 20v 175km.
witam wysztkich.
Witam, Przyszły posiadacz nowego Fiata Tipo Lounge :)
no witam,mam siene,fajne auto
Witam wszystkich, mam bravę z 2000 roku. trochę sam dłubie i potrzebuje dostępu do wiedzy :).
Witam serdecznie :)