A dzisiaj umyłem Bravke ;)
To jest widok strony w wersji do druku
A dzisiaj umyłem Bravke ;)
Własnie ja wczoraj na myjce bezdotykowej spłukałem trochę syf, bo tego co było na lakierze nie można było nazwać. W poniedziałek szykuje się konkretne mycie ręczne i sprzątanie całego wnętrza.
No to ja dziś może skromnie ale wyczyściłem wnętrze plakiem ;) Dawno już tego nie robiłem ale po zamontowaniu filtra kabinowego naprawdę nie ma takiej konieczności :D Będzie wiosna to gumiaki wymienię na welurki wtedy będzie też mega odkurzanie ;)
Ja dziś zrobiłem zawieche:d wymiana na nowe. Została jeszcze tylko zbieżność po weekendzie...
to poważna naprawa widzę :D
no lekko. Od 8 do 15 wczoraj mi zeszło...nikomu nie życzę tulei w fordzie wymieniać :P
Zapomniałem napisać, że dziś jadąc przez miasto mijałem się z Polonezem z początku produkcji, wszystko było by ok, tylko, kierownice miał z prawej strony ;/ pierwszy raz takiego widziałem i w dodatku na starych czarnych blachach.
jest taki polonez i u nas w Wołominie:)
Poldka to ja kiedyś widziałem nawet (uwaga) w Tunezji stal zaparkowany :O
Z kierą po prawej tylko na YT widziałem ale powiedzcie jak to jest możliwe, że on jest w PL zarejestrowany?
a ja wczoraj na zegarze miałem 1.03 nie było jakby w kalendarzu 29. więc dziś zasiadam żeby ustawić z 2.03 na 1.03 i oto co zobaczylem ustawiając
Załącznik 2769
i w ten sposób luty ma 31 dni
haha 29go nie ma, ale za to 31 jest haha dobre, ciekawe kto programował to auto ;)
nie wiem ale chyba ktos z poczuciem humoru. a swoją droga ciekawe dlaczego z 28 przeszlo na 1 a jak ustawiałem dziś to był wyskalowany do 31. a myślałem że juz nic mnie nie zdziwi
Zostaw i zobacz co jutro będzie pokazywać :D
oj nie chce mi sie w to bawic bo już go poprawnie ustawiłem. ale dziwne to jest i to bardzo