Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Od roku posiadam fiata sedici 1.6, mam problem z katalizatorem i niedawno dowiedziałem się że w tych autach nie wytrzymują więcej niż 30 000 km:mad:
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Od roku posiadam fiata sedici 1.6, mam problem z katalizatorem i niedawno dowiedziałem się że w tych autach nie wytrzymują więcej niż 30 000 km:mad:
Witam wszystkich serdecznie :)
Witam wszystkich i pozdrawiam.
Witam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich serdecznie
Witam,
Z tej strony Bartek, zajmuję się szeroko pojętą elektryką (obecnie głównie autobusy) i mechaniką. Chętnie pomogę w w/w kwestiach. W okolicach Wrocławia chętnie poratuję podpięciem pod kompa.
Witam wszystkich ....pozdrowionka
Witam wszystkich
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
:zgoda::zgoda:
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Witam, stałem się posiadaczem Grande Punto to i na forum trzeba zaistnieć :)
Pozdrawiam
Cześć! Pozdrawiam serdecznie koleżanki i kolegów z forum!
Witam i pozdrawiam wszystkich właścicieli Fiatów!
We wrześniu 2017 zostałem szczęśliwym posiadaczem Stilo 1.9JTD 2001, z tym że z każdym z 5 tys. przejechanych od tego czasu kilometrów poziom związanego z tym faktem szczęścia spada...
być może ma to związek z faktem że kupiłem go za całe 1300PLN :cool:
Witam wszystkich
Witam Klubowiczów. ;)
Witam wszystkich fiatowców :D
Witam wszystkich posiadaczy Fiatów. Też stałem się jednym z Was i mam nadzieję, w razie potrzeby znajdę tu potrzebne wsparcie.
Dzień dobry
jestem nowy na Forum. To mój pierwszy Fiat więc wszystkiego się uczę dopiero.
Mam nadzieję że uczestnicy Tego forum okażą się pomocni a ja z czasem może też będę pomocny
Cześć, witam was, jestem w szoku potrzebowałem trochę informacji z tego forum, 9 lat temu miałem fiata UNO... wpisuje login hasło i bumm. jestem w bazie od takiego czasu !! :)