no
dzieńdobry wszystkim :) zostałem własnie szczęśliwym posiadaczem punciora z kosmicznym motorem 1.2, także życzcie powodzenia :)
To jest widok strony w wersji do druku
no
dzieńdobry wszystkim :) zostałem własnie szczęśliwym posiadaczem punciora z kosmicznym motorem 1.2, także życzcie powodzenia :)
Witam wszystkich :)
Jestem szczęśliwym użytkownikiem Fiata Sieny 1.6 16V z 1998r. oraz Fiata Tipo 1.4 DGT z 1990r. (aktualnie na sprzedaż).
Służbowo również jeżdżę Fiatem - jest to Doblo 1.4 8V z 2007r.
Mam nadzieję, że dzięki temu forum rozwiąże wiele problemów wynikających z eksploatacji w/w samochodów :)
Pozdrawiam ;)
Hej wszystkim :)
Witam Forumowiczów, posiadam 3 Fiaty mianowicie 2 126p do jazdy na zloty i do jazdy na co dzień Stilo.
Witam. Siódmy rok jestem właścicielem stilo, któremu coraz częściej coś dolega. Mam nadzieję że lektura forum i Wasza pomoc pomogą mi jeszcze trochę się z nim pomęczyć.
Cześć wszystkim,
Posiadam Crome od roku i nadszedł czas na grzebanie przy niej
Witam wszystkich. Fiat doblo 1.9 multijet 2006 r
Dzień dobry! Jestem tu nowy. Tipo 1.4 z 2016-09. Pozdrawiam!
Dzień dobry, doblo maxi 2009 r. Pozdrawiam
Witam wszystkich, Norbert, Fiat Brava, 1,9 jtd, ponad 345 tys. km
Hello all , I'm a fiat fiorino cargo user
witam wszystkich:roll:
witam wszystkich
Witam wszystkich :)
Przyszedłem tu, by czegoś się nauczyć o swoim sejku :P
witam jestem tu nowy
Witam wszystkich. Ponownie stałem się posiadaczem fiacika wiec czas przypomnieć sobie co nieco.
Witam wszystkich Draspi
Witam Wszystkich
Kamil
Witam Wszystkich! Jestem tu nowy ponieważ niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Grande Punto z 2006r. Napewno wiele się dowiem z tego forum i mam nadzieję że będę też w stanie pomóc innym. Pozdrawiam wszystkich!