Cześć wszystkim :)
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć wszystkim :)
Witam kolegów.
Witam wszystkich.
Hejka. Witam wszystkich.
Witam wszystkich serdecznie :)
Dołączam do was szczęśliwych posiadaczy Fiatów! Jak narazie poznaje i walczę ze swoja sportowa Bravką, rozpieszcza mnie swoim spalaniem ale liczę ze panowie z Aso ogarna cos :D
Ciesze się ze wybrałem auto to a nie inne, bo dlaczego mam mieć jak inni wieswagena czy Bmw? Urzekło mnie swoim wyglądem i pięknym wnętrzem.
Pozdrawiam :)
witam. ja sie nie zastanawialem tylko kupiłem. przy pierwszych zakupach części do mej lanci lybry usłyszałem od sprzedającego "nie miał chłop kłopotu kupił sobie lancie":( ale ja tam zbytnio na nią nie narzekam kupiłem najtańszą jaką znalazłem na necie która była sprawna do jazdy i jeździ. panowie którzy mi ją sprzedali dodali na koniec nie ruszać jeździć więc w zasadzie tak robie:) ale troche za dużo mi pali bo praie 9/100 km ja rozumiem że ciągle jeźdże na zimnym silniku bo do pracy mam nie daleko ale po duszących spalinach wiem że jest coś nie tak tylko nie wiem co. komfort super biorąc pod uwage że auto miało ciężko w swym życiu . lancie kupił bym ponownie ale zastanowił bym sie nad 5 cylindroym silnikiem z gazem :) chyba ekonomiczniejszy. pozdrawiam.
Witam Wszystkich
Witam witam, po punciakach zaczynam przygodę z Multiplą :)
Witam! Wszystkich, jestem Michał i zaczynam dopiero swoją zabawę z motoryzacją.
Witam serdecznie!
witam wszystkich
Witam wszystkich
czesc wszystki a ja sie uzeram z glupim fiar ecu scanem niewiem skad pobrac program
Bonjour tout le monde je tente de télécharger une RTA
witam wszystkich i pozdrawiam