Witam wszystkich.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich.
Witam jestem tutaj nowy Pozdrawiam .Myślę jak wielu że znajdę tu lekarstwo dla mojego siejo który przerywa podczas jazdy na gazie i benzynie podczas jazdy odcina zapłon .Szkoda na złom bo dobrze służył.
Cześć wszystkim !
Dzień dobry
Witam Was.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Posiadam fiata 126p z "dłubniętym" silniczkiem, docelowo miał jeździć na różengo typu imprezach a skończyło się na tym że rodzice nim dojeżdżają do pracy xD Oprócz wspomnianego małego mam też drugiego nieco większego - fiata seicento 1.1 mpi z 2003 roku. Obydwa pojazdy na czerwono ;) W przyszłości planuje swapa do seicento, być może 1.4 na zestawie ecumaster. Pozdrawiam :)
Cześć
Co słychać ...
Witam wszystkich!
Witam wszystkich , dołączyłem nie dawno.
Jestem posiadaczem Fiata punto 1.1 rocznik 1998 r
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Mam problem z moim puncio , jestem nim poza granicami kraju i mam problem :
wymieniłem w nim sondę ,czujnik temp jedno pin i dwu pin , silniczek krokowy i cały czas ma duże spalanie .
Już nie wiem co mam robić aby to zmniejszyć spalanie . proszę o odpowiedzi . pozdrawiam
witam wszystkich
Cześć wszystkim jestem tutaj nowy
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum :)
Cześć wszystkim! :)
Właśnie kupiłem Sienę 1.6 16V jako drugi samochód do śmigania po mieście. Rocznik 1997, od pierwszego właściciela, przebieg... 115 tys. Samochód ma jeszcze czarne blachy :)
Witam serdecznie wszystkich, tutaj jestem nowy ale w użytkowaniu Fata już nie .. pozdrawiam serdecznie wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów
Witam Wszystkich