grunt to poczucie humoru :D
To jest widok strony w wersji do druku
grunt to poczucie humoru :D
Hahaha ;) Policjanci jak widać z poczuciem humoru ;) Ja takich akcji nie miałem, ale niedawno dostałem foto...
Przekroczenie o 26km/h. No nic, idę na do straży miejskiej. Wchodzę i wiecie jak to na portierni, trzeba powiedzieć po co się przyszło. A więc mówię "Odwiedził mnie wasz fotograf". Wpierw przez ułamek sekundy zadumienie, za chwilę śmiech i dopiero mi powiedział gdzie iść dalej.
Aaa w międzyczasie.
Dzisiaj oddałem auto do mechanika. Wymiana amortyzatorów, gum stabilizatora i łożysk na górnym mocowaniu amortyzatora.
Po południu odbiór.
tutaj coś jest ale niewiele z tego wynika. koleś po prostu nieelegancko rozbebeszył kluczyk
General: Removing transponder chip from snapped key - The FIAT Forum
czyżby tam był taki duży czarny? niby powinien być taki w szklanej rurce.. Taki czarny mam w kluczu matce.. Może dziś go rozbebeszę ;)
Dziś w padace ogarnięty przegląd na 5+ ustawiona zbieżność laserowo. Wszystko to w ASO Fiata.
Umyta, ale oczywiście jak to u mnie zaczęło padać i wszystko poszło się (ubrudziło)
A ja dziś ogarnąłem sprawę IMMO, doprogramowałem zakupiony kluczyk i jeszcze coś ale o tym w temacie:
http://fiatklubpolska.pl/moje-auto-4...2/20#post95069
;)
A wycieraczki to moja sprawa bo stare które kupiłem w biedrze ponad dwa lata śmigały elegancko.Teraz kupiłem i po prostu źle dociskają :mad: Najgorzej było z tą po mojej stronie więc poszedłem i kupiłem jedną sztukę w Kauflandzie,bo ktoś tu chwalił że eleganckie są.Po założeniu byłem zdumiony że tak ekstra śmigają,ale teraz po ~ miesiącu jest tragedia i muszę ją wywalić bo mało co już widze.Nie wiem co jest grane z tymi wycieraczkami.
Ale jak co dzień przeglądałem aukcję z dopiskiem Maryśka i znalazłem nófffke ramie wycieraczki ricambi za 10zł kup teraz i już jedzie do mnie hehehe więc przynajmniej będę pewny że sprężyna w ramieniu dobrze dociska.Zobaczymy po wymianie czy coś się zmieni.
Nie sądzę żeby to o sprężynę chodziło. Część z tych wycieraczek to takie "banany" czyli dociskają szybę po łuku a te z biedy? One są no praktycznie proste - delikatnie je tylko zakrzywia.. Ja puki co jeszcze pośmigam na tych wycieraczkach, wkurza to że ścierając w lewo jest idealnie a jak wycieraczka opada zostawia taką smugę akurat na wysokości moich oczu :mad:
Dziś jadę do taty to sobie od razu autko przepucuję bo wygląda jak po trasie Zakopane-Gdańsk w błocie pośniegowym ;)
Może i masz rację,ale pamiętam w Temprze ze jeżeli wycieraczka ściągała dobrze tylko w jedną stronę,to problemem był kąt ustawienia wycieraczki do szyby i wystarczyło że lekko i z wyczuciem skręcałem ramię i było OK.
A jutro o 9.00 ma przyjechać na garaż gruszka a w środku 2 kubiki betonu-się będzie działo :palacz:
Wszystko przygotowane:
Załącznik 4391
Moje wycieraczki na razie działają ;)
No i dziś trochę dłuższą trasę zrobiłem rowerem,jakieś 125 km.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Ja to w życiu najwięcej chyba raz 90km zrobiłem i styrany byłem jak koń po westernie ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
No bez przesady w przyszły weekend z kolega celuje w 170
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
125... ja dziś zrobiłem jakiś 350 :D i też na dwóch kołach :D :D
ubek tyle że Ty na innym "paliwie" ;)
170km rowerem? Choryś Ty? :P
Lukq sprzedaj maryśkę bo rower Ci wystarczy ;-):mrgreen: