Witam wszystkich serdecznie. Moja kropka mnie tu przywiozła :-) pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich serdecznie. Moja kropka mnie tu przywiozła :-) pozdrawiam
Witam wszystkich na forum wkrótce uzupełnie profil
Pozdrawiam :)
Witam, wszystkich milośników włoskich samochodów.
Pozdrawiam i życzę szerokich dróg ;)
Witam wszystkich forumowiczów, jestem nowy na forum i mam nadzieję że dowiem się, podzielę się informacjami odnośnie FIATA palio wekeend 1.2 8v, którego jestem posiadaczem 8)
witam wszystkich ciepło!
jestem "szczęśliwą" posiadaczką kropki II 2002 1,9 jtd :lol:
po wstępnym rozeznaniu już podoba mi się to forum, i baaardzo dużo mozna tu sie dowiedzieć :)
dziekuję z góry wszystkim którzy poświęcają swój własny czas na pomoc takim jak ja :)
pozdrawiam serdecznie !!!!
Witam wszytskich nowych i zapraszam do aktywnego udzielania sie na forum :aniolek:
Witam wszystkich użytkowników :) tego zacnego forum.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Tempry i Lancii Kappy :) mam nadzieje ze uzyskam od was informacje na temat trapiących mnie problemów :)
Witam serdecznie szanownych forumowiczów :D
Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Planuję zakup fiata Punto 2 więc postanowiłem przybliżyć sobie tematykę tegoż samochodzikę. Mam nadzieję, że podobnie jak wy stanę się szczęśliwym użytkownikiem Fiata.
Pozdrawiam :lol:
witamy w gronie miłośników Fiata :)
Witam forumowiczów, posiadacz benzynowej Multipla'i Mk1.
Siemka :)
pozdrawiam wszystkich użytkowników Bravo II
Witam Wszystkich :) jestem Tu nowy i dopiero poznaje to forum ale mam nadzieje ze nie bedzie to takie trudne;p pozdro
Witam wszystkich miłośników włoszczyzny
Serdecznie Witam posiadaczy aut Fiata...
Serdecznie witam wszystkich użytkowników Fiata LINEA :)
Witam miłośników Fiatowozów !
Witam wszystkich Fiatolubów!
hej, nazywam się tomek, ostatnie 5 lat jeźizłem alfa romeo 156, obecnie przesiadłem się na nowe bravo. Pozdrawiam.
Witaj Tomku, Alfy to uwodzicielskie auta, Bravo ma też w sobie to "Coś". Pozdro PabloDublin