Nr 51983887, obie takie same
To jest widok strony w wersji do druku
Nr 51983887, obie takie same
Mam w notesie, kiedyś znalezione na forum
Uszczelka drzwi: 51983887
uszczelka przednia pokrywy silnika są dwa nr 52084704 i 51982582
osłona pod schowkiem 51984350 i spinki do niej 51938707 1szt i 735288488 2szt
osłona chłodnic 735664600 i kołki 51834606 5szt
org felgi 16 alu 52026809
dekle do felg alu 735448759
uszczelka pokrywy maski 52084704
Czy ktoś zakładał takie teleskopy że sprezynami do klapy bagażnika jak dziś Duda w programie 101 napraw ?
Widziałem też same sprężyny na aukcji , Jakiś link do zakupu czy porady miłe widziane.
No i jak to się sprawdza w praktyce ,czy klapa otwiera się tylko po wciśnięciu przycisku otwierania klapy na pilocie.
Podłokietnik i halogeny wjechały. (doświetlanie zakrętów aktywowane).
Załącznik 38263
Załącznik 38265
Wczoraj wszedł wydech Cat Back z przepustnicą od RCP Exhausts. Brzmi fajnie i w końcu słychać pops&bangs które tuner aktywował kilka miesięcy temu ale seryjny wydech wszystko tłumił :(Załącznik 38313
Wysłane z mojego mate 20 x przy użyciu Tapatalka
Zrobilem troche kulturalniejsze balasty do ledow dziennych + kierunkow. Tzn i tak druciarnia bo powinny byc w metalowej puszce jak wszelkie przetwornice montowane przy lampach ale cieplo trzeba jakos odprowadzac. Te moje beda montowane w przednim pasie we wnekach od strony silnika przy swiatlach na gwintach srub mocujacych chlodnice. Stamtad tez jest brana masa. Na plytce jest zwora gdyby szybko trzeba sie przelaczyc na ori h15. Na filmiku widac jak dzialaja te ledy
Bardzo ładnie świecą te ledy. Planuje takie coś wstawić żonie do c3.
A dołożyłem se ładowarkę. Okazuje się że w dłuższej trasie okazuje się potrzebna tyle człowiek ma tych badziewi, zwłaszcza jak się chce posłuchać muzy z pendriva. Podświetlenie pasuje do reszty i ogólnie będzie pod ręką
Super pomysł. Też mi czasami brakuje gniazd a to miejsce jest idealne. Od biedy można też z niego kabelek dzieciarni do tyłu pożyczyć.
Wrzucaj manuala, jak podpinałeś, jakie gniazdo użyłeś i czy są jakieś myki z demontażem konsoli centralnej (można jakieś klipy niechcąco połamać?)
Miałem o to samo prosić, już zamówiłem gniazdo USB. Miejsce jest bardzo dobre i dlatego od razu się zdecydowałem.
Idealnie wizualnie byłoby jakby to gniazdo było trochę bardziej do przodu ale tam pod spodem zaczynają się zgrzewy tego uchwytu na kubek więc nie bardzo.
Gniazdo z allegro pod hasłem ładowarka usb jest od cholery z różnymi podświetleniami woltomierzami itp.
Zasilanie akurat tam mi idzie do tylnego gniazda zapalniczki które dorabiałem więc się do niego wpiąłem, ale zasadniczo najłatwiej jest się wpiąć przy gnieździe zapalniczki pod panelem klimy. Napięcie jest po włączeniu zapłonu jest na tym obwodzie bezpiecznik więc sie nadaje.
O konsoli juz było: klipy są tylko z przodu raczej wyskakują same ciężko je połamać, poza tym 4 śruby po bokach tzn. 2 pod deklami z przodu 2 pod zaslepkami z tyłu i jedna pod uchwytem na kubek (torx, trzeba wyciągnąć tę wkładkę na kubek). Trzeba zdjąć ramkę od lewarka biegów zaślepkę koło ręcznego.odpiąć panel zapalniczki, aux, usb. Dodatkowo w okolicach ręcznego w kwestii wytłumienia włożyłem kawałek filcu bo tam goła blacha, chuja to da ale miałem to dałem.
Załącznik 38485
pierwszy serwis po 3 latach...
Jaka cena tak z ciekawosci bo tez to musze zrobic
Za podpięcie maszyny 170zł i 100zł za kazde 100g czynnika.