Witam Wszystkich forumowiczów i użytkowników aut grupy FIAT
Jestem posiadaczem Lancii Zeta, ujeżdżałem tez kiedyś FL'a 126p z 1994r, w mojej obecnej "stajni" koczuje jeszcze DW Lanos żony, w planach 125p jak sie uda :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam Wszystkich forumowiczów i użytkowników aut grupy FIAT
Jestem posiadaczem Lancii Zeta, ujeżdżałem tez kiedyś FL'a 126p z 1994r, w mojej obecnej "stajni" koczuje jeszcze DW Lanos żony, w planach 125p jak sie uda :)
Witam wszystkich nazywam się Adrian jestem posiadaczem Fiata Sieny 1.6
Witam! Bolid zaczyna pracować prawidłowo. Zobaczymy co dalej...
witam wszystkich
Witam i ja ;)
Witam, od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata bravo. Niedawno spotkał mnie problem z szyberdachem chciałbym opisać ten problem może ktoś pomoże mi go rozwiązać. A wiec tak, przy otwieraniu szyberdachy nie ma kompletnie żadnych problemów, mianowicie problem pojawia się dopiero wtedy gdy chce go zamknąć. Gdy wciskam guzik do zamykania to dach strasznie ciężko idzie i co chwile się blokuje. a dokładnie blokuje się od strony pasażera kierownicy, czyli po prawej stronie, i jeśli chce go zamknąć to muszę mu pomagać ręką ścigając go do przodu. A i zauważyłem że strona która się zacina to po zamknięci szyberdachu jakoś tak nie dolega jak powinna. odstaje jakieś 3/4 mm. i strasznie mi zaczyna szumieć jak jade tak 160km/h i ciut więcej. Błagam pomóżcie . z góry dzięki
Witam wszystkich. Miłych dyskusji :)
witajcie drodzy forumowicze
witam wszystkich
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
witam wszystkich
witam witam wszystkich!
Witam jestem nowm na forum. Pozdrawiam wszystkich
witam wszystkich
Witam wszystkich.
Witam Wszystkich na forum.
Witam wszystkich forumowiczów.