Nawet ma staromodna wajhe do zmiany obiegu wewnetrznego powietrza ...
To jest widok strony w wersji do druku
Nawet ma staromodna wajhe do zmiany obiegu wewnetrznego powietrza ...
witam,
to moj pierwszy post na forum mam nadzieje ze w dobrym dziale.
Więc do rzeczy.
Bylem u kilku dilerów fiat, mam pare oferte. lepsze i gorsze. Jedna mnie zainteresowała najbardziej i ją chce przedstawić.
TIPO HB 1.4 16v T jet LPG 120km
wersja: LOUNGE +
-Funkcja Android Auto
-Pakiet Tech Lounge
-Pakiet Styl Lounge
-Usługi Unconnect LIVE
Kolor: Biały
Podstawa 74500zł
Dodatki 5500zł
SUMA 80050zł
Samochód jest z wyprzedazy rocznika i zarejestrowany na salon 21.02.2018
Cena która mi zaproponowano to 68900zł czyli rabat około 13,5% z ceny 80050zł
Myslicie że jest szansa jeszcze cos ugrać, większy rabat, gratisy?
Jeżeli tak to porosze o jakieś porady, jest to pierwszy samochód który kupuje jako nowy i nie wiem na co moge liczyć.
Auto kupowane jest na śląsku.
rabat naliczony na podstawie: WYPRZEDAŻ 2017, SAMOCHÓD NOWY ZAREJESTROWANY.
Dobra oferta
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Możesz spróbować wytargować np gratis pierwszy przegląd albo jakiś fant, bo kwotowo raczej już marne szanse zejść niżej, no może do 14% max
Kupilem zarejestrowany na salon tylko 1.4 95km kombi lounge w tamtym roku z 2017 rabat 20%
To tylko pogratulować, bo jest czego
13,5 % za auto zarejestrowane z rocznika 2017, w dodatku bardzo dobrze wyposażone, nie jest jakąś świetną ofertą.
Osobiście na podobnych zasadach dostałem na kombi 1.4 95 km POP (+ pakiet komfort) 17%.
Zauważyłem że na kombi z poprzedniego rocznika lub zarejestrowane na salon łatwiej o wiekszy rabat, wydaje mi sie że to przez to ze kombi jest dla innej grupy docelowej tzn. firmy a dla kogos kto bierze auto na firme czesto rocznik jak i to czy jest pierwszym wlaścicielem robi spora róznicę. Jutro mam sie spotkac z dilerem zobaczymy czy jeszcze cos uda sie urwać ale czuje ze bedzie ciezko bo gość raczej nie jest zbyt chetny do negocjacji i chyba wyczuł że auto mi sie spodobało (nie ukrywając jest to auto którego szukałem)
Tipo S-designe sw 1.4 lpg biały plus 316 Kamera cofania z dynamicznym torem jazdy 1.350,00 PLN
40Y Fotel kierowcy z regulacją odcinka lędźwiowego 600,00 PLN
5CA Lakier pastelowy 0,00 PLN
727 Tapicerka materiałowo-skórzana czarna 0,00 PLN
7Q9 Radio Uconnect z DAB i 7" dotykowym ekranem i systemem
Bluetooth 600,00 PLN
8MCPakiet Bezpieczeństwo (Ogranicznik prędkości, system Brake
Control) rok 2018 cena 74000 czy to koniec możliwości?
A jaka była cena bazowa? Nie wszystkim będzie się chciało zaglądać do cennika Fiata i sumować pozycje. Kupujesz jako osoba fizyczna czy firma?
W moim przypadku po pierwszych pytaniach o cenę rabat na grupę zawodową wynosi 7% i nic więcej.
87000
tak osoba fizyczna
Wychodzi 15% od ceny bazowej. Gdyby mi zaproponowano taki rabat brałbym w ciemno. Auto z placu czy zamawiane w takiej specyfikacji? Wydaje mi się, że to pierwsze. Samochód był zarejestrowany na dealera?
Przy 15% to raczej rejestrowany na dealera z placu
Tak zarejestrowany
To przy zakupie gdy jest wpisany dealer ,to kto jest właścicielem auta ?
Dealer. Jestes drugim wlascicielem a gwarancja i konecznosc przegladu po roku sie liczy od dnia pierwszej rejestracji
Jak kto? Dealer. W karcie pojazdu jako 1szy właściciel jest wpisany dealer. W urzędzie komunikacji dajesz wszystkie papiery razem z fakturą, która jest na ciebie, a urząd w karcie pojazdu oraz DR wpisuje już ciebie.
witka
Mam pytanie - gdzieś znajdę jakiś prosty cennik fiata tipo sw, silnik 1,4 t-jet z fabrycznym lpg.
Bawię się konfiguratorem na stronie fiata ale coś mnie strzeli (nie mogli tego do h***a wafla zrobić tak prosto jak w cennikach na stronie dacii??
Wiem ile mogę wydać, wiem z czego nie zrezygnuję a co jest mi bardziej jako gadżet potrzebne ale tego nie idzie sobie wyliczyć z tego konfiguratora na stronie fiata.
Dacia oferuje mniej wersji silnikowych i opcji dodatkowego wyposażenia,więc tam konfigurator jest prostszy...jeśli sam sobie nie radzisz to podjedź do salonu sprzedaży i tam sprzedawca Ci pomoże,a później wydrukuje ofertę na papierze.
Proszę o informację Szanowne grono jakiego rabatu mogę się spodziewać przy zamówieniu Tipo lounge kombi przy płatności gotówkowej. Czy jest w ogóle o co walczyć.