To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
No wiadomo, auto było już rejestrowane dzień wcześniej bo dokumenty wysłali pocztą i do salonu jechałem już z tablicami :)
Chodzi mi o to, że dopiero gdy dostali przelew na drugi dzień to wzieli się za czyszczenie auta i przygotowanie go do wydania.
Brałem auto z Poznania oddalonego ode mnie o ponad 400km więc nie widziało mi się jechać wcześniej tylko zobaczyć auto.. Aczkolwiek po przyjeździe do salonu najpierw obejżałem auto ze sprzedawcą, sprawdziłem i zapytałem o co chciałem a dopiero potem podpisałem dokumenty odbioru jak wszystko było ok :)
-
Cytat:
Napisał
bibi
Dzisiaj dzwoniłem do Pana,który się mną zajmuje i usłyszałem ,że samochód będzie na 6.12 :) nic tylko odliczać dni...
U mnie też już blisko, planowany odbiór za tydzień.[emoji2]
-
Mój jest już w Tychach i na przyszły tydzień przygotowuję sie aby wreszcie zakończyć sukcesem ten dłuuuuuuugi okres oczekiwania na TIPKA :)
-
Cytat:
Napisał
jedi
Brałem auto z Poznania
Z jakiego salonu?
-
PM POL-CAR SP. Z O.O.
61-057 POZNAŃ
GORZYSŁAWA 9
a co? ma jakieś złe opinie? :P
-
Nie wiem.Myślałem,że odbierałeś z tego salonu z którego ja będę odbierać wiedziałbym jak wygląda procedura ;)
-
Dla zainteresowanych 25.11 w całej Polsce jest BlackFriday - w Facie też ceny są podane po upustach ;)
-
Jak braliscie ubezpieczenie w salonie to płatność jest od razu u nich czy odroczona płatnośc przelewem na konto firmy ubezpieczeniowej?
-
Ja płaciłem od razu przy odbiorze auta gotówką w kasie salonu.Ubezpieczenie w Benefii.
-
Ja też płaciłem w kasie salonu za samochód jak i za ubezpieczenie także w Benefii
-
Ok dzięki chłopaki za info. Ciekawe ile mi wylicza AC plus OC za wersje POP pełne zniżki.
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
Ok dzięki chłopaki za info. Ciekawe ile mi wylicza AC plus OC za wersje POP pełne zniżki.
Około 3-3,5% wartości samochodu.
-
Nikt się nie pytał o zniżki jakie mam. A mam 60 %. Oczywiście tylko na OC. Za wersję Easy zapłaciłem ubezpieczenie 1690 zł w Benefii (AC+OC+NW). Też w kasie gotówką.
-
Cytat:
Napisał
GROCH30
Nikt się nie pytał o zniżki jakie mam. A mam 60 %. Oczywiście tylko na OC. Za wersję Easy zapłaciłem ubezpieczenie 1690 zł w Benefii (AC+OC+NW). Też w kasie gotówką.
Pakiet dealerski w pierwszym roku nie uwzględnia wypracowanych zniżek na OC.
-
I tak myślałem, że zapłacę grubo ponad dwa tysiaki za ubezpieczenie.
-
Cytat:
Napisał
NimnuL
Pakiet dealerski w pierwszym roku nie uwzględnia wypracowanych zniżek na OC.
Tez tak słyszałem,ze jak jest brany pakiet to zniżki ich nie interesują.
-
Tak tak jest oni nie biora tego pod uwage. Ja placilem od razu przy odbiorze auta tez Benefiia i 1690zl. Wersja lounge 1.4 16v
-
A to ciekawostka z tymi zniżkami, easy i lounge tyle samo tak jakby wersja nie miała znaczenia.
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
A to ciekawostka z tymi zniżkami, easy i lounge tyle samo tak jakby wersja nie miała znaczenia.
Bo nie ma - tyle samo zapłaciłem za Tipo/Tipo
-
Edik, a u którego dealera tak gładko poszło? Ja zamówiłem Tipka w AutoKrak ale dopiero ma być na przełomie roku