Ja nie umiem zejść do takiej wartości. Jak udało ci się uzyskać taki wynik??? Te 90km przejechanych to była stała jazda??
To jest widok strony w wersji do druku
Ja nie umiem zejść do takiej wartości. Jak udało ci się uzyskać taki wynik??? Te 90km przejechanych to była stała jazda??
Droga jak wszedzie kawalek prostej zaraz miescina i ograniczenie jechalem Wroclaw -Wolow-Wroclaw
Według moich obliczeń wskazania komputera mają niewiele wspólnego z rzeczywistością . Tylko cieszy oko .
Dlaczego na fotce pod infografiką pokazuje jak mniemam średnią prędkość 47km/h?
Czy ja coś źle czytam, czy ten ekran informuje o średnim spalaniu na poziomie 4,8l/100km przy średniej prędkości 47km/h, a nie "90/110"?
U mnie przejechane 237km z czego pierwsza 100km po mieście a następna 100km na A1 prędkość około 120km/h i wyszło średnie spalanie 8,7l/100km
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
przeprasza pomyliłem miało być 7,8l/100km
U mnie ostatnim razem 7,2 litra LPG/100km.
7,7 lpg , na pierwszych 600 km, trasa/miasto 40/60
Spalanie rzeczywiste:
- przejechany dystans - 5127 km
- średnie spalanie - 7,34 l/100km
- maksymalne - 7,99 l/100km
- minimalne - 6,61 l/100km
Trasa 420km miasta 15% ekspres 5% reszta drogi wojewodzkie i krajowe, z dystryubutora 5.7l 2 osoby plus bagaz i klima
U mnie ten komputer to chyba się zawiesił, Wrocław, korki, a on pokazuje 6,7 l
załączam raporty z tankowania
Załącznik 27862Załącznik 27863
niestety w programie nie widzę opcji dodania opisu trasy, najlepszy wynik jaki widać na raportach to tylko i wyłącznie trasa, 90-130km/h prędkość
Nie rozumiem waszych ekscytacji dot. spalania...co to za roznica czy to 0,5L czy 1L więcej lub mniej? A już gazu to nie wspomne...
Moje auto spala ile mu zatankuje ;)
Dla mnie to ważne, bo kwestia spalania to jeden z powodów dla których zmieniam obecny samochód (C-klasa), który potrafi łyknąć nawet i 14 litrów na 100km :)
Vati! Jasny ...j, moje dwa stilo i bravo wychodzą w 11/setkę ON. Gon to auto szybciutko!