To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Moja Bravka! -
Damian nie pamiętam ile dałem, bo to chlapacze kupione pare lat temu do Tipo w sklepie motoryzacyjnym, ostatnio znalazłem je w garażu i przymierzyłem, okazało się, ze pasują ;) Zakładałem je sam, duzej filozofii nie ma, wystarczy pare wkrętów wkręcić ;)
miszko no masz racje, będzie trzeba uważać, ale z drugiej strony, ja rzadko gdzieś tyłem do krawężnika dojeżdżam ;)
-
2 załącznik(i)
-
Nawet ładnie się ułożyły.Może przed zimą też coś takiego zapodam u siebie.Przynajmniej będziesz miał teraz czysty korek od gazu ;-)
-
Ja tylko się zapytam czemu zakrywasz numery rejestracyjne jak powyżej wrzuciłeś zdjęcia z niezamalowanymi numerami ?:tongue
A co do autka to fajne się prezentuje :)
-
No fakt, korek był zawsze brudny ;)
Co do tablic to tak wyszło jakos, ogolnie jakos nie pszykładam do tego wiekrzej uwagi.
-
1 załącznik(i)
No i jeszcze nowe kable wczoraj doszły ;) powiem, ze stare musiały być naprawdę stare, bo auto jakoś tak lepiej zaczęło jechać ;)
Załącznik 4013
-
Najlepiej to chyba nie mieć kabli i problemu :P
-
Piotrek, no najlepiej, ale sam wiesz, ze problemów w naszych autkach raczej nie unikniemy ;)
-
Ja tam kabli nie mam hehe ;)
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Ja tam kabli nie mam
rozruchowych Chciales powiedziec :P
-
kiedyś miałem tempre niezłe autko
-
Cytat:
Napisał
kamilo62
rozruchowych Chciales powiedziec
hehe, nie - ja u siebie kabli WN nie mam ;) Są od razu cewki z fajkami :)
Dawno to było ale dopiero zauważyłem ;)
-
2 załącznik(i)
Parę dni temu zobaczyłem dziurę z tyłu progu od strony nadkola, ale dzisiaj to załatałem ;)
Za łanie nie jest, ale ważne, ze szczelnie ;) no i po wyschnięciu zakonserwowane :D
W tygodniu dojdą plastikowe nadkola i powinno być OK ;)
Załącznik 4478Załącznik 4479
-
Hehe co ja widzę - włókno + żywica ;)
A myślałem że to tylko ja taki "niepoprawny" ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
-
Cytat:
Napisał
byrrt
A myślałem że to tylko ja taki "niepoprawny"
Ano widac nie tylko :P Ten materiał jest bardzo trwały i wydał mi się odpowiedni, poza tym dziura była tylko na progu, więc załatać nie było trudno ;)