To jest widok strony w wersji do druku
-
seth67, Lepiej by było jakby walną bo by był jako dawca, a tak to tylko pokazuje swoją głupotę tak jeżdżąc po ulicy :red_kartka: Od tego są tory, czy inne miejsca przygotowane. Przez takiego kierowce może ucierpiec nic nie winna postronna osoba. :roll:
-
bez przesady jechał poza terenem zabudowanym i nie wykonywał ryzykownych manewrów. więc może nie przesadzajmy. zresztą moim zdaniem akurat my to nie powinniśmy się wypowiadać tylko motocykliści to oni wiedzą czy taka jazda jest bezpieczna i daje kontrolę nad maszyną
-
seth67, przy takiej prędkości to masz złudną kontrole, wystarczy kamyczek i leżysz :roll: a manewry bardzo niebezpieczne robił, jazda pod prąd bo niema tu mowy o wyprzedzaniu :!: spowodowanie zagrożenia w ruchu lądowym :!: Kierowca cieżarówki na skrzyżowaniu napewno miał ciepło na karku :roll: Jazda po zebrze :!: i wiele innych, i to ma byc nie wykonywanie ryzykownych manewrów :?: chyba se żarty robisz.... :evil:
-
KrzychuB, masz prawko na motor?? jeździsz motorem??
-
seth67, to nie ma nic do tego, dla mnie koleś pokazał tylko swoja głupotę i tyle :!:
Raz w życiu jechałem motorem jako pasażer z taką prędkością i nigdy więcej :!: to jest jak samobójstwo tylko z opóźnionym zapłonem.
-
Ja jeżdżę na moto :D :D
I ta - z prędkościami przeginał trochę.. 240 to trochę sporo :D no i to wpychanie się przed ciężarówkę na skrzyżowaniu.. :red_kartka:
I Seth to są ryzykowne manewry... w
A reszta - większość jeździ podobnie - nie mówię że tak samo, ale mamy opcje to się trochę wepchamy ;)
Ten koleś ewidentnie idzie na dawce :)
-
Cytat:
Napisał KrzychuB
to nie ma nic do tego,
no jak nie. wypowiadasz opinie jakbyś miał super wiedzę z dziedziny strikte motorowej. więc uważam że Polacy (bez urazy ty też) są w zależności od sytuacji znawcami w danej dziedzinie. katastrofa w smoleńsku- wszyscy znają się na prawie lotniczym, wypadek kubicy - znawcy sportów motorowych, atak somalijskich terrorystów - znawcy żeglugi. zostawmy opinie prawdziwym fachowcom
-
seth67, nie rozśmieszaj mnie :!: :?:
-
ubek, może i są ale po co to odrazu prawie kogoś linczować ma taki styl spoko wiadać lubi tak :P
-
Cytat:
Napisał seth67
może i są ale po co to odrazu prawie kogoś linczować
za to co zrobił by pasowało :!:
-
Ale nad czym tu rozmawiać - koleś ma R1 - tego się nie kupuje żeby jeździć 60km/h
Ciśnie bo i ma czym - przegina trochę - jak każdy czasem - sam jak bym miał R1 to bym nie raz ją tak przegonił.
Jak wsiadam na motor to zawsze mam świadomość mnie z niego wsadzą w trumnę.
-
seth67, ja się nie sprzeczam, to jest moje zdanie i basta :!: i obyś na takim myśleniu się nie przejechał :roll:
-
KrzychuB, kwestia problemowa jest taka że ty i większość polaków to spece od wszystkiego i nawet na motorze nie jeździłeś a wypowiedź twoja jest czysto hipotetyczna nie wiesz dokładnie jak motor zachowuje się w danej sytuacji i dlatego moje wypowiedzi zmierzają do tego aby takie rygorystyczne oceny schować sobie w kieszeń kiedy nie ma się bladego pojęcia w danej kwestii.
Tyle z mojej strony więcej nic nie piszę bo to i tak sensu nie ma bo widać nie rozumiesz jasnego przekazu myślowego
-
seth67, tak durnego zachowania nie da się zrozumiec i rozgrzeszyc :!:
[size=2][ Dodano: 2011-03-09, 19:32 ][/size]
I już więcej nie komentuje tego, film pokaże reszte.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4zvP0JCZB48&feature=related[/youtube]
-
seth a co za różnica czy jeździł czy nie jeździł na motorze,manewry na drodze jakie wykonywał przy takiej prędkości to krok od śmierci,a Ty jeździłeś że snujesz teorie że to jest takie bardzo bezpieczne???jestem ciekaw co byś powiedział jakby ktoś mu wszedł na drogę i by przyp**** w Twoje auto.pozdrawiam :)