To jest widok strony w wersji do druku
-
W sedanie takze sa te bardziej rozbudowane wyswietlacze miedzy zegarami, kwestia wersji wyposazenia
-
Ja mam popa hb 2017 120 km i wyswietlacz graficzny ze wszystkimi bzdetami miedzy zegarami typu wskazniczki od temp oleju, wody, napiecia aku jakies tam grafiki licznika przebiegu audio. Nie mam wskaznika biegu i chwilowego spalania bo jest fabryczne lpg. Kumpela kupila popa hb 2018 95 km i ma wyswietlacz alfanumeryczny.
-
Bo nie wybrala i nie zaplacila za ten lepszy
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Bo nie wybrala i nie zaplacila za ten lepszy
W pierwszej połowie 2017 HB POP miał w standardzie ten lepszy, a później wprowadzili ten uboższy..
-
Ale mozna bylo dokupic ten lepszy?
-
Cytat:
Napisał
Redzio
W pierwszej połowie 2017 HB POP miał w standardzie ten lepszy, a później wprowadzili ten uboższy..
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
To by się zgadzało bo ja odbierałem w maju 2017.
-
Cytat:
Napisał
paki
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
To by się zgadzało bo ja odbierałem w maju 2017.
Ja też z tego co pamiętam jakoś w Maju
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
-
A mam pytanie do bardziej obeznanych już radiem czy np jak na Pendrive stworze foldery i chciałbym rozdzielić rodzaje muzyki w folderach to jest opcja wyboru który ma lecieć?
-
Cytat:
Napisał
Tipko
A mam pytanie do bardziej obeznanych już radiem czy np jak na Pendrive stworze foldery i chciałbym rozdzielić rodzaje muzyki w folderach to jest opcja wyboru który ma lecieć?
Możesz sobie dowolny odtwarzacz zainstalować, taki które spełnia Twoje wymagania.
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Możesz sobie dowolny odtwarzacz zainstalować, taki które spełnia Twoje wymagania.
A możesz coś wartego uwagi polecić? :D bo ja dawno nie siedzialem w tym jeśli chodzi o muzykę
-
Cytat:
Napisał
Tipko
A możesz coś wartego uwagi polecić? :D bo ja dawno nie siedzialem w tym jeśli chodzi o muzykę
Nie korzystam niestety z mp3 ani flac. Jedynie spotify, czasem tidal i apple music.
-
A ogólnie dziś miałem dwie takie sytuacje że zawsze jak dajemy samochód off to radio przechodzi tak jakby w tryb uśpienia A dziś x2 razy po odpaleniu od nowa mi się uruchamiało czy to może być spowodowane tym że większa temperatura na - czy ponorostu przypadkowa sytuacja...
-
Cytat:
Napisał
Tipko
A ogólnie dziś miałem dwie takie sytuacje że zawsze jak dajemy samochód off to radio przechodzi tak jakby w tryb uśpienia A dziś x2 razy po odpaleniu od nowa mi się uruchamiało czy to może być spowodowane tym że większa temperatura na - czy ponorostu przypadkowa sytuacja...
Jak auto stoi w garażu to zazwyczaj nie ma problemu. Ale przy większym mrozie po za garażem, rzeczywiście tak się dzieje u mnie czasem, możliwe że napięcie na aku jest za małe ale wątpię, prędzej odczytuje temperature któregoś komponentu i odcina deep sleep.
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Jak auto stoi w garażu to zazwyczaj nie ma problemu. Ale przy większym mrozie po za garażem, rzeczywiście tak się dzieje u mnie czasem, możliwe że napięcie na aku jest za małe ale wątpię, prędzej odczytuje temperature któregoś komponentu i odcina deep sleep.
No u mnie stoi pod gołym niebem, ale to rozumiem że to raczej nie stwarza żadnego zagrożenia dla sprzętu?
-
Do godziny czy dwóch (nie pamietam ale gdzies to wyczytałem) pozostaje w uśpieniu. jak dłużej wyłącza się i startuje od zera.