To jest widok strony w wersji do druku
-
Hej
Czy ktoś wgrywał aktualizacje do radia 7 cali z DAB i NAV z funkcją AA oraz Uconcect Live. Auto z 2018 roku. Czytając wszystkie posty kilka osób pisało, że znika buźka w prawym górnym roku lub mają ją tylko przy połączonym uconnect live. Obecnie ona u mnie zawsze jest i sygnalizuje styl jazdy zmienia kolor wraz ze wzrostem spalania więc fajny bajerek i zależy mi żeby tego nie stracić. Czy ktoś instalował aktualizacje na dokładnie takiej konfiguracji radia i może napisać co z tą buźką po aktualizacji i ogólne plusy i minusy? Drugie pytanie czy robiąc aktualizacje można wrócić do wcześniejszej wersji gdyby coś było nie tak?
-
Powrotu nie ma. Ja mam rok 18, 7 cali z nav i dab, z AA i live. Buźka raz jest, raz nie ma, nie zauważyłem bugów softu a przynajmniej nic mi nie popsuła.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ja aktualizowałem. Buźka to mały pikuś. Zresztą teraz po aktualizacji aplikacji w fonie z buźka wszystko ok. Natomiast po aktualizacji systemu auta jakość połączeń znacznie spadła, tzn. słabo mnie słychać. Nie można powrócić do starej wersji.
-
Przypominam, że jest to temat dotyczący aktualizacji firmware radia, a nie instalacji map w nawigacji, także proszę pisać posty w odpowiednich tematach.
Posty dotyczące aktualizacji map przeniosłem do odpowiedniego tematu :)
-
I szukaj gdzie to wrzucił. Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
sliwaq
I szukaj gdzie to wrzucił. Pozdrawiam
Jest tylko jeden temat dot. aktualizacji map , na dodatek przypięty w tym dziale :"radio i nawigacja w Tipo" - dokładnie
temat niżej od tego obecnego - naprawdę tak trudno znaleźć ?
https://fiatklubpolska.pl/radio-i-na.../46#post409314
-
W aso to zrobia w ramach gwarancji/leasingu?
-
Cytat:
Napisał
royalmichael
W aso to zrobia w ramach gwarancji/leasingu?
Z tego co wiem to jeśli w ASO zgłosisz "problemy" z radiem i opiszesz główne objawy tj. restartujące się radio, spowolnienia/zacinanie się softu to powinni zaktualizować do ost. dostępnej wersji (takie mają zalecenia odgórnie ale mogę się mylić).
-
Dlaczego nie idzie pobrać plików? Odmowa dostępu :/
-
Panowie
Skąd mogę pobrać najnowszy soft dla uconnect 7" bez navi?
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
-
Ja mam , napisz do mnie na priv.
-
Nie ma nowszej aktualizacji w U7 niż ta co jest podana kilka postów wcześniej? Miał ktoś problemy z AA w U7 na zasadzie, że przy AA zawiesza się U7, wywala błąd Park Assist i na parę minut radio się zwiesza? Przeważnie problem pojawia się przy powrocie z AA do U7, aczkolwiek miałem ten problem w upalny dzień. Wczoraj, dziś jeździłem specjalnie z AA włączając GM i nic się nie działo. Pytanie czy problem pojawia się również w najnowszej aktualizacji? Już sam nie wiem czy to kwestia U7 czy telefonu, zauważyłem problem ostatnio jak jechałem w dalszą trasę. Tak to bez powodów nie używam AA. Obecny telefon jest z A11, na starym telefonie z A9 gdzie AA trzeba było dogrywać z rok temu czy dwa na dalszych trasach nie było problemu.
-
1 załącznik(i)
Załącznik 40626
powinna być w ASO, nigdzie na forach sie nie spotkałem z nowszą. Zdjęcie zaczerpniete z internetu. Także są nowsze. Na tym forum jedyna nadzieja to JTN:)
-
Najnowszy i oficjalny firmware to 23.02.01.15 . Nowszego nie ma ani ASO ani ja :)
Ale jak widać ze zdjęcia radia jest nowszy firmware, ale jeszcze nie jest dostępny.
Producent radia może wgrywać nowszy, co nie oznacza że ma go ASO.
-
Obecnie mam firmware o poczatku 22... I tak się zastanawiam czy aktualizować na tą wersję co JTN zapodal.
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka