Też nie mam podświetlenia Sw pop.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Nie ma podswietlenia jest od lounge. Ale jest miejsce na standardowa fiatowska lampke wiec zaloze przy okazji zmiany radia.
A sedan pop ma lampkę w schowku :-)
Sedany rządzą :) ;)
A to Fiat dał ciała...oszczędzać na takich drobiazgach w autach (HB,SW)które kosztują 50-60 tys. zł i więcej....
Mój sedan lounge nie ma i z tego co wiem sedany nie mają tego zamontowanego
Teddy, tu chodzi o lampkę w zamykanym schowku i raczej ją masz.
Czytam to forum a dzisiaj zainteresowałem się tym tematem ,luange kupiony we wrześniu i mam dziurę ,w normalnym użytkowaniu dziury nie widać ale założyłbym ,koledzy piszą o walce telefony do serwisu ,wizyty osobiste ,warto zacząć powalczyć o osłonę w serwisie czy jest możliwość kupna i kurier dowiezie ,ewentualny dojazd do serwisu w Poznaniu po kawałek wykładziny byłby droższy
Wczoraj zakończyłem przygodę z brakiem osłony, została uzupełniona po 2 miesiącach (podobno czas oczekiwania na osłonę, towar deficytowy). Sprawę załatwiałem przez FCA .Ogólnie w serwisie pierwszy raz o tym słyszeli. Dopiero jak zapytali kierownika, to on miał osobne zlecenie. W salonie w Szczecinie , stały dwa tipo, oba bez osłony ;). Jeden sedan 1.4 95 km, drugi kombi 1,6 automat. Wychodzi na to że uzupełniają osłony tym co się upomną, reszta i tak jest nieświadoma.
Zamówiłem telefonicznie tą osłonę i będąc w serwisie załatwiając inną sprawę dowiedziałem się że osłona juz dotarła i jest na magazynie. Poprosiłem o zamontowanie i po sprawie. Zapłaciłem za swoje bo taką podjąłem decyzję . Usługę z osłoną przypięli numerowo do usługi którą faktycznie wykonywałem i otrzymałem jedną fakturę za wszystko ;)
42pln brutto z klipsami - taki jest koszt a zamontować możesz sobie sam. dosłownie 15 sekund