Ja płaciłem 5%.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja płaciłem 5%.
U mnie zadowolili się 2k zł 😀
Wysłane z mojego XT1635-02 przy użyciu Tapatalka
Ja wpłacałem 5% wartości zamówienia
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Tak samo 5% wartości
A ja nie wpłacałem nic. Pytałem, diler powiedział " Jesteśmy przecież dorośli "
Ja dałem tysiaka, czyli niecałe 2% wartości - ale jest to zadatek.
A czy komuś z Was wyprodukowali wcześniej niż na początku termin z salonu (salon potwierdził tydzień produkcji np.27 a był wcześniej)???
Ja zapłaciłem 2tyś zaliczki. Samochód zamówiony 05.06 tipo sedan:przewidywany czas realizacji to początek września.Byłem wczoraj w salonie i produkcia przewidziana na 27 tydzień czyli już w przyszłym tygodniu.Sprzedawca przewiduje dostawe koniec lipca a może wcześniej abyyyy.Pozdro.
W końcu się doczekałem dokładnie po 13 tygodniach i 4 dniach od złożenia zamówienia auto dotarło do dealera. Tipo SW Pop 1.6 Benzyna 110KM w automacie.
Szczęściarz:) Ale faktycznie trochę sobie poczekałeś.
Ja zamawiałem 08.04, juz wyprodukowany, jedzie. Bezpośrednio z Turcji do nas czy najpierw Włochy? Jak to jest? Ma ktoś info ile czasu minęło od wyprodukowania do odbioru swojego Tipo?
Wytapane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Podobno do Włoch najpierw ale nie jestem pewien.Co do czasu to dealer wczoraj mi powiedział ok 3, 4 tygodnie od wyprodukowania do dealera w polsce.
Na czas produkcji bym nie patrzył. Co z tego ze mój był wyprodukowany szybko jak potem ok 3-4 tyg jechał do Polski a potem w Fiat Polska w Tychach spędził kolejne 3 tygodnie.
To dziwne. Bo ja zamówiłem 27.04 i w poniedziałek 26.06. auto jest już w salonie.