W cieniasie sportingu na lpg zamykałem licznik... a miał 200000 przebiegu... i to na kołach 165/65/13 z przodu i 175/60/13 z tylu. Gdzieś miałem foto nawet na starym kompie, trochę rozmazane ale jednak w miarę czytelne dla niedowiarkow...
To jest widok strony w wersji do druku
W cieniasie sportingu na lpg zamykałem licznik... a miał 200000 przebiegu... i to na kołach 165/65/13 z przodu i 175/60/13 z tylu. Gdzieś miałem foto nawet na starym kompie, trochę rozmazane ale jednak w miarę czytelne dla niedowiarkow...
Załącznik 33275 obiecałem, to wstawiam.
Rozumiem że to T-Jet z górki i z wiatrem...🤔😀?
T-Jet tak, ale po płaskim i na normalnym paliwie z Aral'u. Niestety więcej nie da się wycisnąć. Za dużo zakrętów, za mało prostych
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
T-Jet tak, ale po płaskim i na normalnym paliwie z Aral'u. Niestety więcej nie da się wycisnąć. Za dużo zakrętów, za mało prostych 😉
No to super
Czy cyfra 6 nad prędkością to numer biegu ?
Jeśli tak to jak to ustawić?
Tak, 6 to numer biegu. Ale jak ustawić tę niańkę to nie wiem, bo mam to włączone od początku.
Ze niby co. Naruszyl przepisy?
Nie karmić trola...
Być może zaraz zostanę zminusowany od góry do dołu i wyzwany od trolli, ale przyznaję rację użytkownikowi @bohomex3.
Okej, może autor zdjęcia cisnął ponad 200 na niemieckiej autostradzie na odcinku bez limitu prędkości, okej może nie naruszył przepisów. Ale jechać ponad 200 km/h i robić zdjęcie? Skupiać swoją uwagę na złapaniu ostrości, tylko jedna ręka na kierownicy? I po co to wszystko? żeby pochwalić się w internecie...
Okej, autor może powiedzieć że zdjęcie zrobił pasażer a on cały czas patrzył na drogę. Może i tak było, nikt tego nie sprawdzi, chociaż wątpię.
Wkurzają mnie kierowcy, którzy spieszą się nie wiadomo gdzie, albo tylko dla zasady żeby popisać się ile to nie wyciągnęli. Nie chcę z nikim zaczynać kłótni, niech każdy jeździ jak chce, ale nóż się w kieszeni otwiera jak widzę np. pewnego osobnika z mojej rodziny który jeździ np. 100 km/h w zabudowanym, a jak przyjedzie do domu to wstawi auto do garażu i idzie oglądać TV.... nosz kur....
To jest taka... krótkowzroczność. Zupełnie zbędny pośpiech i narażanie nie tylko siebie, ale też innych uczestników drogi.
Jest kilka sytuacji które uzasadniają wyjątkowo szybką jazdę oczywiście, np. nie wiem... żona rodzi na tylnym siedzeniu.
Ale 90% przypadków ludzi co zapier*****ą spieszy się bez ważnego powodu, od tak dla zasady, albo żeby 10min dłużej telewizor pooglądać albo szybciej zjeść obiad. No na serio? Jest to tego warte?
Wylałem swoje żale i frustrację, dziękuję.
Haha, dokładnie o tym samym pomyślałem jak już post opublikowałem, że w sumie po co się denerwować, to nie jest temat dla mnie a świata i tak nie zmienię :) ale trudno niech już zostanie :smile:
I vice versa.
Chyba nie myślisz, że jestem na tyle głupi, żeby samemu przy tych prędkościach robić zdjęcia licznika. Na autostradach, i nie tylko, zawsze trzymam ręce na kierownicy. Proponuję Ci spróbować przejechać się w okolicach 200 km/h i zobaczyć jak autostrada robi się wąska.
I tu z kolegą zgodzę się w całej rozciągłości :cool: bo wątek jest o max prędkości wyciśniętej z naszych Tipo, a nie o dywagacjach i trollowaniu.
Najzwyczajniej w świecie, jeśli kogoś temat nie interesuje, to niech tu nie zagląda.