Ja miałem przegląd wczoraj 99zl nic nie wymienili nic nie dolewali chłop powiedział że olej po 30000 wg specyfikacji fiata
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Ja miałem przegląd wczoraj 99zl nic nie wymienili nic nie dolewali chłop powiedział że olej po 30000 wg specyfikacji fiata
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Przy 15 tys jest to opcja zalecana nie obowiązkowa. Więc przegląd przeglądem (aby utrzymać gwarancję) a jak chcemy dbać o silnik to olej można sobie gdzie indziej wymienić jak jest taniej.
po 60 tys z gazem tzw. "duży przegląd"
nie wymieniany filtr powietrza (był wymieniony przy 45k)
własny olej
cena 850zł
myślę, że cena bardzo ok.
Mozna miec wlasny olej przy takich przegladach? Musi byc selena czy jakikolwiek inny o zalecanych parametrach?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
zasadniczo wszystko możesz mieć własne.
Nie musi być selenia, ale ja nie odważyłbym się na inny - gdyby nie daj boże coś stało się z autem inny olej może stanowić podstawę odrzucenia gwarancjii (zwłaszcza jeśli nie spełniał wszystkich wymogów fiata)
Po 15.000 km + LPG przegląd + wymiana opon 500 pln, 1.4 silnik 95 - Wejherowo, olej miałem swój.
Dobrze wiedzieć że w Wejherowie nie zdzierają!!
Przegląd po 1 roku , koszt 540 zł Reiski Bydgoszcz , olej, filtry : oleju , powietrza , kabinowy. Ogólnie jestem zadowolony .... Aaa zapomniałbym : osłona pod schowkiem mi się nie należy :-)
Po pierwszym roku , czy po określonym przebiegu ?
Gam Fiat Długołęka / Wrocław. Wymieniony olej na TOTAL, filtr powietrza, kabinowy i oleju. Koszt - 620 zł. Przebieg to 2600 km. Cena za wysoka jak dla mnie. Powinna oscylować około 500 zł.
A ja jestem po przeglądzie autka po 15 000km. Olej wymieniony, filtr oleju także, za namową kolegi filtr kabinowy wymienię jak będę ozonował klimatyzację na wiosnę.
Lakier sprawdzony i odnotowany w gwarancji iż sprawdzono powłokę lakierniczą.
Nic tylko nadal lać benzynkę i jeździć :)