Sobota profi auto w Katowicach :) ale niedziela może być :).
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To jest widok strony w wersji do druku
Sobota profi auto w Katowicach :) ale niedziela może być :).
Moze byc i niedziela jestes ktos jeszcze chetny
https://www.facebook.com/events/1382561855118126/?acontext={"ref"%3A"22"%2C"feed_story_type"%3A"22" %2C"action_history"%3A"null"}&p
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
cos poszlo nie tak:(
https://www.facebook.com/events/1382561855118126/
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
i juz jest git malina wybiera sie ktos
ja bym pojechał tylko że najlepiej to 17 czerwca bo 15 ok mam wolne a 16 już pewnie nie i 15 to jest od 18 to jak mam jechać koło poznania to na pewno nie na 2 godziny xd a co do tego weekendu to też mi pasuje nedziela chyba ze pablo jedziemy na profi auto?
Ja nie stety odpadam na profi 😞 bo do roboty no coz nie ma lekko.
ale w niedziele tez jest profi
Niestety ale nie będzie mnie na spocie w niedziele ... coś mi wypadło. Można by się na spokojnie spotkać w następny tydzień :)
to pablo może się wybierzemy do piekar Śl?
Freaky Moto Day dla fanów motoryzacji - Piekary Śląskie
Ciekawa propozyja... Tylko ze ja sobota niedziela do 15 w robocie. O ktorej bys chciał jechac
Udało się zajechać na kopiec ?? Było coś ciekawego ??
daj spokój szkoda słow byłęm tam na 13 na rozpoczęcie pierwszy konkurs miałbyć o 16 i to mialo być car audio i najgłośniejszy wydech no ok oprocz tego zeby tam wjchac na ten parking musiałeś mieć zaproszenie mi sie udalo bez zapro bo powiedziałem że na car audio to mnie wpuscili i mialbyć w koncu ten konkurs to rozpetala sie burza zaczeło padac i odwolali zlot oprócz tego kilku cwaniaków wymądrzało sie na temat mojej tuby a na samym koncu jak juz chcialem sie podstawiac pod car audio to zauważyłem że mam lusterko zlozone pomyślałem że ktos złożył żeby sie zmiescic otwarłęm i nie zwracałem uwagi do puki jak wracalismy spojrzałem w lusterko sie okaało że ktos mi zajebał w lusterko i spierdolił także nie masz czeg żałować
Ja pierdziele masakra. Pewno zazdrościli ci samochodu i specjalnie pewno ktoś uderzył w lusterko. Wieś śpiewa wieś tańczy. W sumie to chciałem tam podjechać tez na chwile ale pojechałem z żona i piesem do parku [emoji3] . Nasze spoty jednak są najlepsze :)
Jest szansa na naprawę lusterka czy wymiana ??
szkiełko trzeba wymienić ale oprocz tego wkurzało mnie te docinki tych cwaniakow " ta tuba nie ma 900 wat tylko 300 maxx" " w sumie to nie ma tragedii ale moglbys to dopracować" ja mowie ze nie jestem audio feelem i nie potrzebuje 3000w jak nie którzy ze to co mam mi wstarcza i jest ok a ci dalej swoje że tym żadnego car audio nie wygram "bla bla bla" a co do spotów to fakt jednak lepszy spot z zaufaną ekipą niż zlot z patologią wgl tam byly hot-dogi za 16 zl xd a oranzadka 0,33 ml 8 zł xd
jedyne co było fajne to burza:D
i mycie zawieszenia xd